forumun güzin ablasına sesleniyorum :(

ramonaxi

Kayıtlı Üye
birini seviyordum. söyledim de ona. ama o kendisini 9 yıl önce terkedip giden ex aşkına döndü.. yine terkedilcek adım gibi eminim.. ona sevgimi de haykırdım ama kulakları bana kapalı sanırım duymazdan mı geliyo yoksa anlamış değilim.

şimdi bana ne önerirsiniz?

---> forumun güzin ablasına sesleniyorum :(

Bir kiz yada erkek birini severken baskasinin illa beni sev diye israrini anlamiyorum ve tasvip etmiyorum
Dogru bile degil gonlu baskasinda olan birini (kizi erkegi) rahatsiz etmek acilmak bile yanlis.

Benim açıldığımda kimse yoktu hayatında
...

Benim açıldığımda kimse yoktu hayatında
...

kendi kaybeder senin gibi seveni bulmusta terk eden sevgiliye geri dönüyor :) kendi üzülecek.. biraz zaman alabilir anlamasi..

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kendi kaybeder de gönül onun üzülmesini de istemiyor :(

Hep boyledir zaten biri sever digeri incitir hep inciten kiymetli olur ona kosulur. Sana beklemek dusuyor bu durumda. Madem cok seviyosun sabirli ol ve bekle bakalim zaman neyi gostericek. Kısmetinde varsa zaten bir sekilde senin olucaktir. Bu sure zarfindada kendini yipratmamaya calis.

olsun canı sağolsun onun :(

kendini de düsünmelisin bence.. sonucta o mutlu yolunu secmis seninde mutlu olman gerek..mutsuz mutsuz yasama .. :uzgunkiz: sen kendini yiprattikca onun geri gelecegini düsünmüyorum..vazgecmis gibi yaparsan belki bir sans doga bilir :hi:

ona konuyu kapattığımı söyledim. artık açmıycam o konuyu dedim. elimden de başka bişey gelmiyor.

kız seni sevmiyor belli yoksa eski sevgilisine dönmez ve uğraşma bence derim sana dönmez.

benim için bu konu kapanmıştır [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]. yorumun için teşekkürler

aklında baskası varsa bırak gıtsın.. oyle bı durumda zaten senı uzecektır..

haklısın aslında. onun aklında yoksam yanında olmanın da manası yok değil mi

aynen öyle [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]. desteğin için sağol.

Takma kafana baska kizmi yok sana Istanbul buyuk sehir... baskasinda gonlu olan yardan hayir gelmez ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri