forumda özgürce yazmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr.monk

Kayıtlı Üye
forumda özgürce yazmak için nickim yeşil veya mavi mi olmalı?

dikkat ettim de yeşil ve mavilerin bir çoğu birbirlerine dokunmuyolar. benim üzerimde egolarını tatmin ediyorlar. ya da benim gibilerin.

benim yazdıklarım silinirken benden daha ağır cümleler kuranların yazdıkları silinmiyorsa ben burda iki yüzlülük ararım.

evet size sesleniyorum iki yüzlü, aciz ve rengi yeşile dönünce karakterinden taviz verenler size sesleniyorum. benim ve benim gibilerin bu forumda özgürce yazması ve sizin ve sizin gibilerin kuyruklarını sıkıştırıp süt dökmüş kedi gibi arkanıza dönüp gitmeniz için benim rengimin yeşil veya mavi olması lazım?

bu konuyu açıyorum, çünkü mesajlarım forum kurallarına ve kriterlerine uyduğu halde bazı kişilerin zevkine göre siliniyor ve bu beni artık kızdırmaya başladı.

bir daha kompleksli ve sosyal hayatında ezik kişiler tarafından sırf ego tatmini için mesajım silinirse bir daha foruma yazmayı düşünmüyorum.

ekleme : ulen asi ruh ile kıyasıya tartıştık adam kalkıp bir mesajımı bile silmedi, olur da bu kompleksli kişilere kızıp gidersem diye söylüyorum örnek alın bu çocuğu. ve takdir ettiğim bir çok yönetici var, bu yazıyı onlar üzerine alınmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> forumda özgürce yazmak

Oncelıkle lutfen hakaret ıcerıklı konusmayalım

Benım sızle kısısel problemım yok
Olaya genel bakıyorum
Sızın bazı konulardakı yorumlarınız gercekten rahatsız edıcı
Ben normal ıuyede olsam
Modda olsam
Admınde olsam rahatsız edebılecek turden
Dedıgım gıbı olaya tarafsız bakıyorum
Benım bır konumda
Konu bıle tahrık etmeye yettı benı yazmıstınız
Bılmem bunu yazmak ne derece dogru
Forumda 14-15 yasında uyemız cok fazla
Onların bu konularda bılgı sahıbı olması
Bızlerın dıledıgımız gıbı yorum yapıp
Cınsel konularda kısısel dusuncelerımızı soylememızı gerektırmez
Ben boyle dusunuyorum
Bu konuyu hangı olayın ustune actınız tam bılemıyorum
Fakat yıne soyluyorum
Herhangı bır rahatsızlıgınız var ıse
Lutfen kurucumuza basvurun
Bu ben bıle olsam sıkayet edın.
Iyı gunler.

Son düzenleme:

Konu bıle tahrık etmeye yettı benı yazmıstınız

bunu ben değil asi ruh yazmıştı. ben de benim yorumum silindi diye onu kopyalamıştım, çünkü onun yorumu silinmemişti.

demek ki neymiş bu forumda kurallara göre değil rütbelere göre yorumlar siliniyor.

sizde değil ama suç, sizi mod yapanda. kendi egonuzu tatmin etmek için yorum siliyorsunuz. ben sizin egonuzu tatmin ettirecek kişi değilim.

farkında mısın bunun?

yorumlarıma bakılsın, adam gibi konu açana adam gibi yorum yaparım. konu başlığı ve içeriği ile müstehcense ben de ona göre yorum yaparım.

herkes şimdi iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırsın.

ayrıca benim senle kişisel problemim yok, olması için senin iraden olması gerekir. senin sadece egonu tatmin ettiğini düşündüğüm için benin problemim bu siteyi kuran ve yönetenlerle.

sen keyfine bak, git mesaj falan sil, sohbet et. takıl kafana göre, düşünme bunları.

1.sı o yorumu sız yazmıstınız ılk.
Bende sıldım cunku uygun bulmadım yorumu

2.si lutfen saygı gormek ıstıyorsanız once sız bana saygı gosterın

Ben sızı asagılayıcı kırıcı bır kelıme yazmadım
Aksıne sıze yardımcı olmaya calısıyorum
SIZ dıye konusuyorum oysa sız bana sen dıye dalgacı bır uslupla cevap verıyorsunuz
Ben egolarımı kımsenın uzerınde tatmın etmıyorum
Ben nasıl sızı tenzıh edıp konustuysam lutfen sızde benı tenzıh edın.
ınanın oyle ırade sahıbıyım kı suan sıze kotu yorum yazmıyor olmamam tamamen ırademın eserı
Her neyse
Zaten ne dersenız deyın benı sınırlendıremezsınız
:)
Saygılar
Iyı gunler.

velev ki o cümleyi ben kurdum? ne var o cümlede? hangi kurala aykırı?

sorun benim yorumumu rahatça silebilirken asi ruha dokunamamanda. sende moderatör olacak kapasite yok. hakaret mi bu? bir insana sen mod olamazsın demek hakaret mi?

yine diyorum benim problemim senle değil çoluğu çocuğu mod yapan yönetimle. sen git kendiği eğlendir. buraya yorum yazman bile gereksiz.

Asi ruh'ada uyarıda bulundum ben
Asi ruh benım babamın oglu degıl ben kımseye ayrımcılık yapmıyorum
Gercekten suan haksız bır yargıda bulunuyorsunuz

sende moderatör olacak kapasite yok. hakaret mi bu? bir insana sen mod olamazsın demek hakaret mi?

Elbette degıl
Herkes dıledıgını dusunmekte ozgur
Saygı duyuyorum
Sıze gore o kapasıtede olamayabılırım.

Kardeşim adam gibi yorum yapmıyosun
Çok bilmişlik yapıyosun
Açıkçası tahrik oldum nasıl bi cümledir bize ne senn ne olup bittiğinden Allah Allah.
2 kuruşluk zevkimiz var foruma giriyoruz konu paylaşıyoruz onada etmeyin

bakın beyefendi

öncelikle karşınızda bi bayan var bunu unutmayın ona göre davranın

uslubunuza ise bi ceki düzen verin isterseniz

burası dingonun ahırı deil.

sizden yaşca küçük bi bayan var karşınızda.

şu saatten sonra terbiye derslerinede girmeyelim lütfen.

burası bi paylaşım sitesi +18 knouşmalar yaşandığı an kim olursa olsun herkesin mesajı silinir. yok bn forumda özgürce mesaj yazmak istiyorum gibi sacma bi düşünceye ikmse sahip olamaz

kimsenin kimseyi kayırdığı yada sizin üzerinizden ego tatmin ettiği yok.

knouya az önce baktım

mesajlar silnimiştir.

bidaha böle bişi olmucaktır.
gerekli uyarıyı birazdan yapıcam

başka bişi yoksa kilitlicem ?

ona uyarıda bulunman da benim mesajımı silmen de hatalı. argo mu var, küfür mü var? hangi kurala dayanarak siliyorsun?
zevkine göre silemezsin.

önce bunu öğrenceksin. sizi buraya mod yapıyorlar ki forumdaki düzeni sağlayın. çalışın diye, kendi egolarınızı tatmin edin diye değil.

ben sizden mi öğreneceğim ahlakı? o zaman şimdi erkeğin altında çığlık atan kadın resimleri bulup orgazm nedir diye konu açacağım. nasıl iyi mi?

kendinizi tatmin ettiğinizz konuların sapıklık olduğunu ima etmem bile canınızı sıkıyor değil mi?

öyle konu açın ki bilgi içerikli olsun ve biz de yorum yapalım. ağzı açık çığlık atan kadın fotoğrafları eklemeden tabii.

Seni iyi anlıyorum abicim

O mesajı silen kişi Asi Ruh'un mesajınıda silmeliydi

Davanda sonuna kadar haklısın

Ama izninle konuyu kapatayım istersen

dieseL gelince cevap versin uzar şimdi konu. Ne dersin ?

ona uyarıda bulunman da benim mesajımı silmen de hatalı. argo mu var, küfür mü var? hangi kurala dayanarak siliyorsun?
zevkine göre silemezsin.

önce bunu öğrenceksin. sizi buraya mod yapıyorlar ki forumdaki düzeni sağlayın. çalışın diye, kendi egolarınızı tatmin edin diye değil.

ben sizden mi öğreneceğim ahlakı? o zaman şimdi erkeğin altında çığlık atan kadın resimleri bulup orgazm nedir diye konu açacağım. nasıl iyi mi?

kendinizi tatmin ettiğinizz konuların sapıklık olduğunu ima etmem bile canınızı sıkıyor değil mi?

öyle konu açın ki bilgi içerikli olsun ve biz de yorum yapalım. ağzı açık çığlık atan kadın fotoğrafları eklemeden tabii.

Öğretılerınız ıcın tesekkur edıyorum dıkkate alacagım mr.monk.

zevkine göre silemezsin.

Bak benden yaşça büyüksün sana saygısızlık flan yapmak istemiyorum
Modluğu senden öğrenicek değilim istediğimide yaparım ki eğer bir yanlşım olursa adminler yada başka görevli mutlaka uyarır beni
Ve şu ana kdr yaptığım görevden hiçbir zman uyarı almadm kavgalarım dışında.
Saçma sapan bi nedenide uzatmaya gerek yok
Konumu kilitledim şimdi git sen kendin orgazm ne haltsa öyle bi konu aç içine istediğin her haltı yazabilirsin.

Seni iyi anlıyorum abicim

O mesajı silen kişi Asi Ruh'un mesajınıda silmeliydi

Davanda sonuna kadar haklısın

Ama izninle konuyu kapatayım istersen

dieseL gelince cevap versin uzar şimdi konu. Ne dersin ?

kapat konuyu zaten boşuna yazıyorum ben bunlara. işin zevki aslında orda, ben yazacam onlar silecek.

ha bir de benim argo ve küfür içeren tek yorumum bile yoktur. argo denen yorum şu "tahrik oldum"

tahrik oldum demek argo ve küfür olmuş. ilginç şeyler oluyor tabi...

ďυЧGυ ';2674904' Alıntı:

Asi ruh benım babamın oglu degıl ben kımseye ayrımcılık yapmıyorum

Belki babanın oğLu olurum bellimi olur
smiley9.gif

kapat konuyu zaten boşuna yazıyorum ben bunlara. işin zevki aslında orda, ben yazacam onlar silecek.

ha bir de benim argo ve küfür içeren tek yorumum bile yoktur. argo denen yorum şu "tahrik oldum"

tahrik oldum demek argo ve küfür olmuş. ilginç şeyler oluyor tabi...

Şuan hepsi atarlanabilir sana :)

Kilitliyorum semih gerekli cevabı verir

İyi akşamlar

Bi bakıma haklısınız

Bu türden konular çokça yer alıyor forumda

Özellikle manken bölümünde yine açık konular mevcut.

Bu yüzden ben ne manken bölümüne ne de cinsellik bölümüne girmem.

Benim gibi rahatsız olanlar da girmez olur biter.

Dersiniz ki bu konular neden var. Google'dan forumumuzu ziyaret eden üyeler için ve isteğe bağlı girenler için.

Çünkü burası bi paylaşım forumu ve cinsellik ya da bu türden konular konulmıcak diye bi uyarı yok.

Ama bana sorarsanız ben bu türden konuları açmam. Yalnız açana da karışmam.

Mesaj silme olayına gelince ben o msjı da silmezdim. Çünkü öyle resimlerin bulunduğu bi konuda o yorum pek abes kaçmamış desem yeridir. Ama diyelim ki silindi Akınınkinin de silinmesi gerekirdi. Ama Duygu o sırada forumdan çıkmış ve Akının yazdığını görmemiş görseydi sileceğinden eminim.

Büşraya burda yüklenmemek gerekir o görevini yapmaya çalışmış tabi Duygu da öyle. Daha sakin bi şekilde halledilir umarım sorununuz...

1 gün oLmayım şu forumda

hemen tartışma.

nasıL yapıyorsunuz biLmiyorum.

Ama Yorumum Yok

Okumadım Bile.

Cünki Sabaha Kadar Diş Ağrısı Çektim Ve Gözümden Uyku Akıyor..

Birde Böyle Şeyler İçin Canımı Sıkamam.

Bi bakıma haklısınız

Bu türden konular çokça yer alıyor forumda

Özellikle manken bölümünde yine açık konular mevcut.

Bu yüzden ben ne manken bölümüne ne de cinsellik bölümüne girmem.

Benim gibi rahatsız olanlar da girmez olur biter.

Dersiniz ki bu konular neden var. Google'dan forumumuzu ziyaret eden üyeler için ve isteğe bağlı girenler için.

Çünkü burası bi paylaşım forumu ve cinsellik ya da bu türden konular konulmıcak diye bi uyarı yok.

Ama bana sorarsanız ben bu türden konuları açmam. Yalnız açana da karışmam.

Mesaj silme olayına gelince ben o msjı da silmezdim. Çünkü öyle resimlerin bulunduğu bi konuda o yorum pek abes kaçmamış desem yeridir. Ama diyelim ki silindi Akınınkinin de silinmesi gerekirdi. Ama Duygu o sırada forumdan çıkmış ve Akının yazdığını görmemiş görseydi sileceğinden eminim.

Büşraya burda yüklenmemek gerekir o görevini yapmaya çalışmış tabi Duygu da öyle. Daha sakin bi şekilde halledilir umarım sorununuz...

nohta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri