Forumda Küfür Engelleme Projesi

Seven_Adam

Kayıtlı Üye
Merhaba Merhaba Merhaba :D Arkadaşlar :D Ben geldim Gelirkende Fikirlerimi getirdim :D

Hemen konuya girelim :)

Son zamanlarda Forumda bazı utanmaz kişiler , edepten insanlıkdan yoksun ezik mahlukatlar ,Zararlı kene böcekleri :D Yuvalanıp saldırı yaptıklarını zannediyorlar....

Küfür botunuda bazı klavye karekterleri ile ( ^+ /# vs geçiyorlar ) Ancak Daha bitmedi çareler tükenmez :D:D

Çok kolay bir ayarlama ve nöbetleşe sistemiyle bu olay çözülebilir

Değerli arkadaşlarım hepinizin bildiği üzere yazdığımız her mesaj şu anda 1-2 sn lik bir zaman dilimde Foruma ulaşıyor ,

burada Yetkilinin Vbulletin forum mesaj ayarlarındaki mesaj süresinin 15-20 sn yaptığını düşünelim ,

ve buna ayarlı olarak 1.inci saniyeden itibaren yazılan her mesaj ilk önce sitede nöbetçi olan yetkili tarafından görüntüleniyor küfür botunu geçse bile 15- 20 sn lik zaman diliminde ilk önce Sitede nöbetçi yetkililere ulaşsa küfür içeriyorsa diğer üyeler tarafından daha görüntülenmeden silinip , yazan kişi banlanıyor

daha sonra yani 20 sn sonra eğer küfür içermiyorsa normal üyeler tarafındanda görüntüleniyor

Arkadaşlar Projenin Özeti bu hep beraber geliştirebiliriz , Sitedeki her arkadaşın düşüncelerini bekler , Keyifli forumlar dilerim

Küfüre HAYIR
İmza Seven_Adam :):)

---> Forumda Küfür Engelleme Projesi

Bence iyi bir yöntem deyil çünkü küfür edenler için bu uygulama olursa hızlı hızlı konu açanlar için hiç iyi olmaz 20 saniyelik bir zaman kaybı yanlımıyım vbulletinde ayarlamalar olması lazım argo kelimeleri küfür içerikleri falan *** şeklinde gösteren .

Eclipse zaman kaybı 20 sn cik :D bir zaman kaybı :D

Ayarlamalarda küfür ve argoyu **** şeklinde gösteren bot var ancak onuda Geçiyorlar yukarıda ki karakterlere benzer karakterler kullanarak :D

Eclipse arkadaşım Teşekkür ederim düşüncen için :D

Ben teşekkür ederim ama 20 saniye bence çok en az 2-3 konu :)

küfür e hayır Galatasaraya evet hahaha

Hayırlı akşamlar,

Dediğiniz sistem biraz zor .

Nedenmi ?

Yeni açılan konular mesaj olarak elimize gelir. ve boşuna databaseyi yormuş oluruz.

Özel sansür eklentisi vardır zaten vbulletinin. *** işareti çıkar küfürlerde.

Onun için gereksiz bir sistem gibi geliyor

MyPop şöyle anlatmak isterim :D Özel sansür eklentisini ( Küfür botunu) Klavyedeki /{[#£ vs karakterleri kullanarak geçiyorlar :D

Yeni açılan konular mesajlar hepsi 20 sn lik zaman dilimine

dahil olduğunda evet mesaj olarak gelir Databasi şişirmez

neden dersen sonuçta foruma öyle yada böyle konular

açılıyor:D sadece ilk 20 sn lik zaman diliminde yetkili

arkadaş görüntülüyor ilk önce yetkililer ve nöbetleşe

yetkili sistemi uygulanırsa bu Küfür 'ü yok etmiş oluruz :D

Düşüncen için teşekkür ederim Mypop :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri