Forumda cinsiyet ayrımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavikalem34

Kayıtlı Üye
Merhaba. Arkadaşlar inanılmaz bir şey. Ben bir foruma insanlara faydalı olabilme amacı ile üye oldum.Posta kutuma mektup geldi ve onaydan sonra üyeliğiniz kesinleşecek dendi.Ve ben sitye üye farzettim kendimi sadece üyeliğim onaylanmadığı için,yorum ve görüş yazamıyordum. sonra siteden çıktım ve tekrar girdim.üst kösede üyeliğim gösteriliyordu.Ama daha sonra ismim ve şifremle giremedim.Sanki hiç üye olmamış gibi.Sizce bu ne manaya gelir?.Hiç faliyette bulunmamış bir üye neden silinir?.çok merek ettim. Yönetime defalarca ilettim.ama bir cevap verilmedi malesef.Ben çok üzüldüm.acaba forumlar yoksa haremlik selamlık mı oluyor?.Yoksa kaydolurken cinsiyet soruluyor. ve biz dürüstçe yazıyoruz cinsiyetimizi.Ama yönetim siliyor üyeliğimizi.
Ne sorgu,ne bir açıklama.Lütfedip bir nezaket mail'i bile yazmadılar.Aklıma ne oluyoruz yahu? bir durum mu var diye sormak geliyor.
Acaba sizler ne dersiniz? ne düşünürsünüz.Nereye yazacağımı bilemedim.Onların adına utancımdan tabii ki.Saygılar.:36:

---> Forumda cinsiyet ayrımı

Kimsenin üyeliğini sildiğimiz falan yok yanlış açıklamalarda bulunmayın,

Forumumuzda üyelik onayı denilen sistem mevcut yani siz üye olursunuz bir müddet bekler admin üyeliğinizi onayladıktan sonra foruma giriş yapabilirsiniz.
Konuyu haremlik selam, cinsiyet ayrımı gibi alakasız yerlere çekmeye gerek yok.

Son düzenleme:

oncelikle hos geldiniz. ama haremlik selamlik kismina nerden vardiniz bir anlam veremedim.
aciklaminizda o cumle hic hos durmamis.

Merhaba.Ben yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum.Bahsttiğim forum düşler forum değil başka bir forum.Düşler forumdan bir şikayetim yok.yönetime teşekkür ediyorum bu konuda.Başka bir forum veya kulüp deniyor.Ben hakikaten böyle bir şeye inanamadım.istiyen arkadaşlar deneyebilirler.Asıl ilginci ise üye olmadan sınırsız bir şekilde dolaşabiliyorsunuz kulüpte.

Kapatmayın lütfen.Görüşlerinizi almak isterim. Ne diyorsunuz bu konuda?. normalmi sizce

Merhaba.Ben yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum.Bahsttiğim forum düşler forum değil başka bir forum.Düşler forumdan bir şikayetim yok.yönetime teşekkür ediyorum bu konuda.Başka bir forum veya kulüp deniyor.Ben hakikaten böyle bir şeye inanamadım.istiyen arkadaşlar deneyebilirler.Asıl ilginci ise üye olmadan sınırsız bir şekilde dolaşabiliyorsunuz kulüpte.

öncelikle üye olduğunuz için teşekkürler ben başka bi forum hakkın da yorum yapmam ancak düşerforum hakkın da yorum yapa bilirim

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] ÖnceLikle Merhaba Hoş GeLdin YorumLarı okudum Fakat AnLamadığım Başka Bir Forumun Düzen Yapısını Burda Soruşturmanız Ve Görüşümüzü aLmanız Neden?

Başka bir forumdan bizene ?

Lütfen kurallara uygun davranalım.

Forumumuzla ilgili bir sıkıntı olmadığı için.

Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri