mavikalem34
Kayıtlı Üye
Merhaba. Arkadaşlar inanılmaz bir şey. Ben bir foruma insanlara faydalı olabilme amacı ile üye oldum.Posta kutuma mektup geldi ve onaydan sonra üyeliğiniz kesinleşecek dendi.Ve ben sitye üye farzettim kendimi sadece üyeliğim onaylanmadığı için,yorum ve görüş yazamıyordum. sonra siteden çıktım ve tekrar girdim.üst kösede üyeliğim gösteriliyordu.Ama daha sonra ismim ve şifremle giremedim.Sanki hiç üye olmamış gibi.Sizce bu ne manaya gelir?.Hiç faliyette bulunmamış bir üye neden silinir?.çok merek ettim. Yönetime defalarca ilettim.ama bir cevap verilmedi malesef.Ben çok üzüldüm.acaba forumlar yoksa haremlik selamlık mı oluyor?.Yoksa kaydolurken cinsiyet soruluyor. ve biz dürüstçe yazıyoruz cinsiyetimizi.Ama yönetim siliyor üyeliğimizi.
Ne sorgu,ne bir açıklama.Lütfedip bir nezaket mail'i bile yazmadılar.Aklıma ne oluyoruz yahu? bir durum mu var diye sormak geliyor.
Acaba sizler ne dersiniz? ne düşünürsünüz.Nereye yazacağımı bilemedim.Onların adına utancımdan tabii ki.Saygılar.:36:
Ne sorgu,ne bir açıklama.Lütfedip bir nezaket mail'i bile yazmadılar.Aklıma ne oluyoruz yahu? bir durum mu var diye sormak geliyor.
Acaba sizler ne dersiniz? ne düşünürsünüz.Nereye yazacağımı bilemedim.Onların adına utancımdan tabii ki.Saygılar.:36: