Foruma Kişisel Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyor musunuz?
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 2 Ara 2013 #2 ---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Girmedim hiç, interneti telefonda kullanmam
yesil83 Bayan Üye 14 Ara 2013 #7 ---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Hep telefondan giriyorum zaten. Pc den artik hic girmiyorum. Haftalardir pcyi actigim yok. Bi bugun actim.
---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Hep telefondan giriyorum zaten. Pc den artik hic girmiyorum. Haftalardir pcyi actigim yok. Bi bugun actim.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 #14 ---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Eskiden bazen ama şimdi hiç.Çünkü hızlı olmak hamurumda var yavaşlığı sevmiyorum
---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Eskiden bazen ama şimdi hiç.Çünkü hızlı olmak hamurumda var yavaşlığı sevmiyorum
mavikalem34 Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 #15 ---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Merhaba. Telefonla sadece konuşurum. Mesajı da, interneti de kullanmam. Zaman kaybı da çok önemlidir. Saygılar.
---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? Merhaba. Telefonla sadece konuşurum. Mesajı da, interneti de kullanmam. Zaman kaybı da çok önemlidir. Saygılar.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 Ocak 2014 #16 ---> Foruma Cep Telefonunuzdan Giriş Yapıyormusunuz? evet telefon temasını kullanıyorum