foRum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuqRa~

Kayıtlı Üye
ForumLaRLa cok hasıR nesiR oLduqumdan sıze bır onerım olcak

bnn yaklasık 14 yasımdan buda 6 7 senedır forumlarda gorevlıydım ve bulunduqum heryerde tum uyelerle sırayla hergun yapılan roportaj bolumu vardı pek goz atmadım foruma ama yoksa olmasını ısderdım cvpınız bklıyorum :)

---> foRum

Merhaba.

Forumumuza Normal Üyelerin Takıldığı Saat 3 - 4 Saat Arasında Degişmektedir Zaten.

Bu 3- 4 Saatide Roportaj'a Ayırırsa Forum'a İlgi Azalır..

Ayrıca 1 Gün Cok Kısa Bi Süre

Karşımızdaki Kişiyide Düşünmeliyiz

Süre Az Diye Sorulara En Hızlı Şekilde Cevap Vermeye Çalışcak Belkide İşini Bırakacak..

---> foRum

Merhaba.

Forumumuza Normal Üyelerin Takıldığı Saat 3 - 4 Saat Arasında Degişmektedir Zaten.

Bu 3- 4 Saatide Roportaj'a Ayırırsa Forum'a İlgi Azalır..

Ayrıca 1 Gün Cok Kısa Bi Süre

Karşımızdaki Kişiyide Düşünmeliyiz

Süre Az Diye Sorulara En Hızlı Şekilde Cevap Vermeye Çalışcak Belkide İşini Bırakacak..

sımdı hakLı oLdugun yerler var elbet mesela 3 4 saat onlınede bızemı bkcak bnm kasteddıgım bn ve bnm gıbı yenı uyeler mesela hergun bırının olsa merk ettıklerıme bakarım

dgerlerıne glınce roportajı gece roprtaj verecek ve roportoru dınlecek duzenlıcek kısı gece bulusrlar ypcaklarını yaptıkdan sonra 12 buldukdan sonra yayınlşanır ve 24 saat gecerlı olur orda zmn kaybı hıc olmaz .. :)

---> foRum

sımdı hakLı oLdugun yerler var elbet mesela 3 4 saat onlınede bızemı bkcak bnm kasteddıgım bn ve bnm gıbı yenı uyeler mesela hergun bırının olsa merk ettıklerıme bakarım

dgerlerıne glınce roportajı gece roprtaj verecek ve roportoru dınlecek duzenlıcek kısı gece bulusrlar ypcaklarını yaptıkdan sonra 12 buldukdan sonra yayınlşanır ve 24 saat gecerlı olur orda zmn kaybı hıc olmaz .. :)

Zaten İlk 20 Üyemizi Eskilerden Başladık Haftanın Konuğunda.

Artık Yeni Online Üye Olan Üyelerimizi Haftanın Konuğu Seçiyoruz.

Böylelikle Yavaş Yavaş Tanıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri