Ben şuan pcdeki klipleri youtube yklüyorum Oraya mı açayım videoları ?
İmmortaaL Kayıtlı Üye 9 Haz 2010 #1 Ben şuan pcdeki klipleri youtube yklüyorum Oraya mı açayım videoları ?
endLesS Webmaster 9 Haz 2010 #2 ---> Forum Upload Tim Videolar Bölümü forumla ılgılıyse buraya degılse vıdeolara
İmmortaaL Kayıtlı Üye 9 Haz 2010 #3 ---> Forum Upload Tim Videolar Bölümü Ya orda millet klip upload edip forum için oraya koymuşta bende video açıklamalarına www.duslerforum.org yazdım o bölüme açsam olur mu ?
---> Forum Upload Tim Videolar Bölümü Ya orda millet klip upload edip forum için oraya koymuşta bende video açıklamalarına www.duslerforum.org yazdım o bölüme açsam olur mu ?
sEmih Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #4 ---> Forum Upload Tim Videolar Bölümü İmmortaaL' Alıntı: Ya orda millet klip upload edip forum için oraya koymuşta bende video açıklamalarına www.duslerforum.org yazdım o bölüme açsam olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Olur , Sorun Olmaz.
---> Forum Upload Tim Videolar Bölümü İmmortaaL' Alıntı: Ya orda millet klip upload edip forum için oraya koymuşta bende video açıklamalarına www.duslerforum.org yazdım o bölüme açsam olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Olur , Sorun Olmaz.