Forum oyunları hakkında....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yağmurda ağlar

Bayan Üye
Siteye daha yeni üyenim. Belki tepki göstereceksiniz ama bu kadar çok forum oyunları biraz abartı olmamış mı? Foruma göz atıyorum gerçekten kaliteli konular var. Her girişimde bugünkü mesajlar linkini tıklıyorum bir sayfa dolusu forum oyunları diğer sayfalarda parça parça oyunlar... Kişilerin açtıkları konularda kaydıkça gerilere kayıyor. Bunun için daha doğrusu bu forum oyunları için daha düzenli bir çalışma yapılamaz mı?

Saygılar

---> Forum oyunları hakkında....

Siteye daha yeni üyenim. Belki tepki göstereceksiniz ama bu kadar çok forum oyunları biraz abartı olmamış mı? Foruma göz atıyorum gerçekten kaliteli konular var. Her girişimde bugünkü mesajlar linkini tıklıyorum bir sayfa dolusu forum oyunları diğer sayfalarda parça parça oyunlar... Kişilerin açtıkları konularda kaydıkça gerilere kayıyor. Bunun için daha doğrusu bu forum oyunları için daha düzenli bir çalışma yapılamaz mı?

Saygılar

Öncelikle Aramıza Tekrar Tekrar Hoşgeldiniz.

Hanfendi İnanın Bende Sizin Kadar Rahatsızım Bu Konudan

Ancak Forum Oyunlarınında En Cok Girilen Bölüm Olması Sebebiyle

Elimiz Kolumuz Bağlı

Sizde İyi Bilirsinizki Bi Forumun İhtiyacı Olan İçerik Ve Üyedir

Bizde İçerik Var

Çok Şükür Üyemizde Var

Oyunlara Bi Müdahele Yaparsak Düşüş Olcagı Kanaatindeyim.

Öncelikle açıklama için teşekkürler.

Tabi ki içerik ve üyeler hakkında herhangi bir farklı düşüncem yok bunun yanlış anlaşılmamasını isterim.

O kadar güzel konular var ki ancak 1-2 yorum var forum oyunlarında çok çok fazla yorum var. Budur beni esasında üzen.

Neyse bakalım bende kendime göre bir çözüm bulurum artık:) Biraz daha gayret ve çaba göstermem lazım biraz derinlere inerek konulara bakmam gerek :)

Tekrar teşekkürler açıklama için.

Öncelikle açıklama için teşekkürler.

Tabi ki içerik ve üyeler hakkında herhangi bir farklı düşüncem yok bunun yanlış anlaşılmamasını isterim.

O kadar güzel konular var ki ancak 1-2 yorum var forum oyunlarında çok çok fazla yorum var. Budur beni esasında üzen.

Neyse bakalım bende kendime göre bir çözüm bulurum artık:) Biraz daha gayret ve çaba göstermem lazım biraz derinlere inerek konulara bakmam gerek :)

Tekrar teşekkürler açıklama için.

Sizi Cok İyi Anliyorum

Evet Malesef Kaliteli Konularımız Var ama Sadece 2 - 3 Yorum Var.

Biz Buna Alıştık Açıkcası

Biz Teşekkür Ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri