forum kurallları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr.monk

Kayıtlı Üye
forum kurallarının uygulanmasını bekliyorum. sırf birisine gıcık olduğu için, egosunu tatmin etmek için, eleştiriye tahammül edemediği için ve kendisini arşı alada gördüğü için mesaj silen moderatörler var.

ben nasıl ki bu forumda kurallara uyuyorsam herkes uyacak.

ayrıca bakıyorum forumdaki aktif üyelerin 3/4 ü yönetici. nedir kardeşim bu yönetici bolluğu? kimse alınmasın ve gücenmesin ama bir çoğunun hiç bir vasfı yok.

bu tür insanların gelip bana ahlaktan bahsetmeleri ve ahkam kesmeleri beni incitir, incitti, incitiyor.

çifte standart uygulamayan, dürüst, riyakarlıktan uzak ve sadece forumun düzenini sağlayan admin ve modlar dışındakilerin yetkileri gözden geçirilmelidir.

en azından belli bir iq seviyesi tutturamamış, asosyal, okuduğunu anlamayan, ezik insanların kendilerini tatmin etme mercii olmamalı yöneticilik.

bu konu tartışılsın.

---> forum kurallları

Napalım

Sen İstiyorsun Diye Yöneticilerimi Azaltalım?

---> forum kurallları

yönetici mi? güldürme beni ya. çoluk çocuk. gerçi bu siteye onlar çok bile diyorsan bilemem.

inci, lokumum, duygu falan. :)

---> forum kurallları

yönetici mi? güldürme beni ya. çoluk çocuk. gerçi bu siteye onlar çok bile diyorsan bilemem.

inci, lokumum, duygu falan. :)

Coluk Cocuk Seni Zorlamı Tutuyor Burda?

Olgun İnsanların Takıldığı Bi Forum Bilmiyorum

Bilseydim Oraya Transfer Ederdik Seni

Gerçi öZkanın Bi Ara Vardı Ama Mahkeme Kararıyla Kapadılar ;)

---> forum kurallları

İzdivac Sitemiz Var

Oraya Hep Dullar Filn Takılıyor.

Seni Oraya Alalım?

Yetkide Vereyim

---> forum kurallları

ben baştan dedim ama. ben gitmem, ha silerseniz dolaylı olarak gitmiş olurum. öyle bir durumda daha geri dönmem, bunun da garantisini vereyim. :)

madem ki gitmiyorum ve madem ki silinmiyorum ve de madem ki böyle bir istek, düşünce forumu var düşünen birisi olarak yazacam. ben yazacam siz okuyacaksınız.

şimdi nick vererek bir yerlerini kaldırmak istemiyorum ama öyle kaliteli ve güzel yazan mod ve adminler var ki bir kısmına hayranım, ama onların yanında öyle iq seviyesi düşük, ilkokul diploması bile alamayacak insanlar da var. belki de 8. sınıf öğrencisi. :)

sen bunları nasıl mod yapıyorsun? almadan önce bir bak, tart, ölç.

okuduğunu anlamakta güçlük çeken insanlar var.

bir moderatör nasıl olmalıdır konulu uzunca bir yazı yazacam müsait olunca, daha sonra seminer de vermeyi düşünüyorum. :)

---> forum kurallları

ben baştan dedim ama. ben gitmem, ha silerseniz dolaylı olarak gitmiş olurum. öyle bir durumda daha geri dönmem, bunun da garantisini vereyim. :)

madem ki gitmiyorum ve madem ki silinmiyorum ve de madem ki böyle bir istek, düşünce forumu var düşünen birisi olarak yazacam. ben yazacam siz okuyacaksınız.

şimdi nick vererek bir yerlerini kaldırmak istemiyorum ama öyle kaliteli ve güzel yazan mod ve adminler var ki bir kısmına hayranım, ama onların yanında öyle iq seviyesi düşük, ilkokul diploması bile alamayacak insanlar da var. belki de 8. sınıf öğrencisi. :)

sen bunları nasıl mod yapıyorsun? almadan önce bir bak, tart, ölç.

okuduğunu anlamakta güçlük çeken insanlar var.

bir moderatör nasıl olmalıdır konulu uzunca bir yazı yazacam müsait olunca, daha sonra seminer de vermeyi düşünüyorum. :)

Öncelikle Şunu Söyleyim Sana.

Bizim Forumumuz Olgunlar Forumu Değil

Gençlik Forumu Her Yaştan İnsanlar Takılıyor , Öğretmen Bile Var Aramızda.

Ama Bu Zamana Kadar Böyle Bi Sorun Çıkartan Olmadı

Taki Sen Gelene Kadar

Durmadan Birileriyle Tartışma İçinde Olmak İstiyorsun.

Yaşından Dolayı Bozmak İstemiyorum Fazla Sert Cevapta Vermek İstemiyorum

Ama Forum Benim Ve Kime Yetki Vereceğimi Sadece Ben Karar Verebilirim

Buna Ne Sen Nede Başkası Karışabilir.. Forumda Kalmasınada Tabiki ;)

O Yüzden Bu Konuyu Tartışmak Bile Yanlış

Küçükse Muhattap Olmazsın Olur Biter

Durup Durup Milleti Kendine Gıcık Ettirmenin Gereği Yok.

Ha Benim Yapım Bu Diyorsan Benden haddim Olmayarak Sana Bi Öneri

Forum'dan Çık Ve Bir Daha Girme

Forum'a Ayırdığın Vakit'i Eşine Çoluğuna Cocuguna Ayır

Daha Mutlu Olacağının Garantisinide Ben Sana Veriyorum

---> forum kurallları

ben kimsenin yaşını bilmiyorum şu forumda. zeka seviyesi düşük herkes benim için çoluk çocuktur.

tavsiyeye ihtiyacım yok. istediğim yerde yazarım ve istediğimi de yazarım.

karıma ve çocuğuma zaten vakit ayırıyorum, işten giriyorum. öyle eğlenmek için, tabii eğlenmeye pek fırsat kalmıyor. sürekli birileri provoke ediyor.

her zaman dediğim gibi gitmek benim hamurumda yok, ama boykot ettiğim bir çok site var.

sırasıyla;

ekşi sözlük
uludağ sözlük
inci sözlük

ve diğerleri...

hep aynı tartışmalar. yaş büyük de olsa küçük de olsa katlanamıyorum kompleksli insanlara. çoluk çocuk geliyor hepsi bana.

kara listeme ekliyorum burayı da. direniş, asi ruh, gfbugra, ashli ve diğer sevdiğim nickler kendinize iyi bakın. her birinizden bir şey öğrendim ve bunun için teşekkürler. :)

---> forum kurallları

ben kimsenin yaşını bilmiyorum şu forumda. zeka seviyesi düşük herkes benim için çoluk çocuktur.

tavsiyeye ihtiyacım yok. istediğim yerde yazarım ve istediğimi de yazarım.

karıma ve çocuğuma zaten vakit ayırıyorum, işten giriyorum. öyle eğlenmek için, tabii eğlenmeye pek fırsat kalmıyor. sürekli birileri provoke ediyor.

her zaman dediğim gibi gitmek benim hamurumda yok, ama boykot ettiğim bir çok site var.

sırasıyla;

ekşi sözlük
uludağ sözlük
inci sözlük

ve diğerleri...

hep aynı tartışmalar. yaş büyük de olsa küçük de olsa katlanamıyorum kompleksli insanlara. çoluk çocuk geliyor hepsi bana.

kara listeme ekliyorum burayı da. direniş, asi ruh, gfbugra, ashli ve diğer sevdiğim nickler kendinize iyi bakın. her birinizden bir şey öğrendim ve bunun için teşekkürler. :)

Katlanmak Zorunda Değilsin Zaten.

Al Tabiki

Selametle

İyi Akşamlar.

---> forum kurallları

Severim Seni Reis .

Günlük hayatta karşılaşmak ıstedıgım kısılerdendın ..

Neyse Hayırlısı hayırlısı ..

---> forum kurallları

ben de seni severdim hakan abi..

böyle gitmen de hoş olmadı.

neyse sen de kendine iyi bak.

---> forum kurallları

Öncelikle belirtmek isterim.Bu konuya yorum yazma yetkim var mı yok mu bilmiyorum.Bu bölümde başka üyelerin mesaj yazdığını gördüm.Bu yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum.Ancak Mr.Monk konu tartışılsın diye bir ifade belirttiğinden ben de düşüncelerimi belirtmek istedim.Yasak ise silinmesini rica ediyorum.

Konu ile yakından alakam yok.Ancak dedim ya düşüncelerimi belirtmeden duramadım.

Mr.Monk -ki siz benden yaşça oldukça büyüksünüz- pardon ama siz insanlara " belli bir iq seviyesi tutturamamış, asosyal, okuduğunu anlamayan, ezik"
diyerek mi "çifte standart uygulamayan dürüst riyakarlıktan uzak ve sadece forumun düzenini sağlayan admin ve modlar" istiyorsunuz ?

İstediğiniz ile yaptığınız şey aynı doğrultu da mı ? Polemik yaratmak değil amacım ancak insanlara "çoluk çocuk" diyerek rencide edecek sözler edip mi forum kurallarının uygulanmasını istiyorsunuz ?

Rica ediyorum başkalarını yargılarken önce kendi üslûbunuza , tarzınıza dikkat edin.Tamam bahsettiğiniz konuda haklı olabilirsiniz ancak bu sizin insanlara hakaret etmenizi mi gerektiriyor ?

Haksızlığa ben de karşıyım.Zaten bu yüzden yazmadan duramadım.Belki haklı olabilirsiniz.Ancak ne olursa olsun sizin bu üslûbu kullanmanızı gerektiriyor mu ? Aksine bu üslûbu kullanmanız -haklıysanız bile- size haksız duruma düşürmez mi ?

Son olarak DüşlerForum'un yaş ortalaması kaç ki siz kaç yaşında yöneticiler bekliyorsunuz ? Eğer zeka-yaş doğru orantısına inanıyorsanız -bu konuda- ne kadar farklı kulvarlarda olduğumuzu anladığımı belirtmek isterim.

Birçok konuda gerçekten mantıklı bulduğum yorumlar yapıyorsunuz.Ve sizi takdir de ediyorum.Ancak bu konuda böyle bir yorum yapmanız beni hayal kırıklığına uğrattı.

Bu yorumum sadece bu konu ile alakalıdır.Yani size karşı bir kasti bir şey değil.Aksine dediğim gibi yorumlarınızı takdir ettiğim konular da oluyor.Yalnızca üslûbunuzu -bu konu için- beğenmedim ve görüşlerimi yazmak istedim.

Yanlış birşey söylemişsem veya birini veya birilerini incitecek bir söz yazdıysam şimdiden özür dilerim...

Son düzenleme:
---> forum kurallları

Öncelikle belirtmek isterim.Bu konuya yorum yazma yetkim var mı yok mu bilmiyorum.Bu bölümde başka üyelerin mesaj yazdığını gördüm.Bu yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum.Ancak Mr.Monk konu tartışılsın diye bir ifade belirttiğinden ben de düşüncelerimi belirtmek istedim.Yasak ise silinmesini rica ediyorum.

Konu ile yakından alakam yok.Ancak dedim ya düşüncelerimi belirtmeden duramadım.

Mr.Monk -ki siz benden yaşça oldukça büyüksünüz- pardon ama siz insanlara " belli bir iq seviyesi tutturamamış, asosyal, okuduğunu anlamayan, ezik"
diyerek mi "çifte standart uygulamayan dürüst riyakarlıktan uzak ve sadece forumun düzenini sağlayan admin ve modlar" istiyorsunuz ?

İstediğiniz ile yaptığınız şey aynı doğrultu da mı ? Polemik yaratmak değil amacım ancak insanlara "çoluk çocuk" diyerek rencide edecek sözler edip mi forum kurallarının uygulanmasını istiyorsunuz ?

Rica ediyorum başkalarını yargılarken önce kendi üslûbunuza , tarzınıza dikkat edin.Tamam bahsettiğiniz konuda haklı olabilirsiniz ancak bu sizin insanlara hakaret etminizi mi gerektiriyor ?

Haksızlığa ben de karşıyım.Zaten bu yüzden yazmadan duramadım.Belki haklı olabilirsiniz.Ancak ne olursa olsun sizin bu üslûbu kullanmanızı gerektiriyor mu ? Aksine bu üslûbu kullanmanız -haklıysanız bile- size haksız duruma düşürmez mi ?

Son olarak DüşlerForum'un yaş ortalaması kaç ki siz kaç yaşında yöneticiler bekliyorsunuz ? Eğer zeka-yaş doğru orantısına inanıyorsanız -bu konuda- ne kadar farklı kulvarlarda olduğumuzu anladığımı belirtmek isterim.

Birçok konuda gerçekten mantıklı bulduğum yorumlar yapıyorsunuz.Ve sizi takdir de ediyorum.Ancak bu konuda böyle bir yorum yapmanız beni hayal kırıklığına uğrattı.

Bu arada bu yorumum sadece bu konu ile alakalıdır.Yani size karşı bir kasti bir şey değil.Aksine dediğim gibi yorumlarınızı takdir ettiğim konular da oluyor.Yalnızca üslûbunuzu -bu konu için- beğenmedim ve görüşlerimi belirtmek istedim.

Yanlış birşey söylemişsem veya birini veya birilerini incitecek bir söz yazdıysam şimdiden özür dilerim...

Buyur İşde

Küçük Bi Kardeşimiz Daha.

Kim Der -18 Yaşında Diye?

Helal Olsun Alnından Öperim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri