Forum hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NobLe

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi işe koyuldum taha tam değil yaklaşık 4-5 günümü alacak siteyi tanıtan geniş çaplı bi flash yapıcam programlar hazır sizce boşmuverim yoksa yapimmi

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Forum hakkında

Çok istekli gördüm Seni yap bakalım :R ama konuyu sorun ve istek bölümüne taşıyorum orası konun için daha uygun :R

---> Forum hakkında

Bence sen biraz forum kurallarını ve forumu öğrenmeye bak bazı işlere kalkışmadan önce. Senin için bu tavsiyem.

Örn: Anket bölümüne konu açmışsın, anket nerede ?

---> Forum hakkında

Bence sen biraz forum kurallarını ve forumu öğrenmeye bak bazı işlere kalkışmadan önce. Senin için bu tavsiyem.

Örn: Anket bölümüne konu açmışsın, anket nerede ?

Hemen de heves kır. Gıcık. :pp

Bence yap görmek isterim kendi adıma [MENTION=157498]NobLe[/MENTION]

---> Forum hakkında

Soruların , İstek ve Düşüncelerin Olduğunda Bu Bölüme Konu Açman Daha İyi Olacaktır.

Hevesini Kırmayalım Yapsın Bakalım .. Zamanla Öğrenecektir ..

---> Forum hakkında

Sitede sadece modifiye araçlar adına ait bir bölüm var.Fazlada yoğun bir ilgi yok denilebilir.Bölüm başlığı Motorlu Taşıtlar diye değiştirilebilir yada alt bir kategori eklenebilir.Ayrıca arabalar üzerine veya moturlu taşıtlar üzerinede bir video paylaşım yeride bulunmamaktadır.

Saygılar

---> Forum hakkında

Sitede sadece modifiye araçlar adına ait bir bölüm var.Fazlada yoğun bir ilgi yok denilebilir.Bölüm başlığı Motorlu Taşıtlar diye değiştirilebilir yada alt bir kategori eklenebilir.Ayrıca arabalar üzerine veya moturlu taşıtlar üzerinede bir video paylaşım yeride bulunmamaktadır.

Saygılar

modifiye denınce akla zaten motorlu araçlar gelıor

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] abi yardımcı olacaktır sana

---> Forum hakkında

dediğin ola bilir ama kararı semih vericek olur derse yapar kendisi
istersen modifiye nim moderatörü ola bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri