Forum [ CHAT ] .. !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

»¦ StilL_Boy ¦«

Kayıtlı Üye
ArkadasLar Böyle güzel Ve CokLu IcerikLi bir Sitede Chat de oLsa Sizce NasiL Olurdu Degisik Bir Ortam oLurdu diye inaniyorum.. En Azindan ÜyeLerin Bir Birini Daha Yanindan Taniyacagina Ve Herseyin AnlasiLarak.. YapiLacagina inaniyorum.. Ve Site Yönetimi Ve AdminLerinden Rica ediyorum Bu Konu Hakkinda DüsünmeLerini .. !!!

SaygiLar.. !

Ensar Bayram.

forum ıle chat cok ayrı kavramlardır

bunu gerekırse ayrı ozel bır chat sıtesı kurarız ama forum ıle chat aynı anda yurumez
chat acılırsa msj yazılmaz konu okunmaz

hersey geyık olur

daha once cok konusldu bu konu buyuzden bız forum sıtesıyız

forum dısında ıcerık yayınlayamayız

char mırc ırc radyo vs

Evt SizLerde HakLisiniz Benim Amacim Icerikte Ve Ortamda Bir Nevide oLsa DegisikLigin Olmasiydi Dediginiz Gibi Busefer UserLer Oraya YogunLasir Ve Forum un Bir AnLami KaLmaz.. !!! [ Ama iLerde Sizden Bir IRC -MIRC ] Acmanizi BekLeriz.. Cünkü Yaptiginiz Her Ortam Ve Her Site inanki Cok Huzur Verici Ve Icerigi Gerektiginden Cok .. Bunun icin Bir Kez Daha Site AdminLerine Ve Site YöneticiLerine Ve CaLisanLarina Tsk ederim .. !

SaygiLarimla..

Evt SizLerde HakLisiniz Benim Amacim Icerikte Ve Ortamda Bir Nevide oLsa DegisikLigin Olmasiydi Dediginiz Gibi Busefer UserLer Oraya YogunLasir Ve Forum un Bir AnLami KaLmaz.. !!! [ Ama iLerde Sizden Bir IRC -MIRC ] Acmanizi BekLeriz.. Cünkü Yaptiginiz Her Ortam Ve Her Site inanki Cok Huzur Verici Ve Icerigi Gerektiginden Cok .. Bunun icin Bir Kez Daha Site AdminLerine Ve Site YöneticiLerine Ve CaLisanLarina Tsk ederim .. !

SaygiLarimla..

tsk ederım ılgın ıcın

ılerıde olabılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri