Forum Buluşması İstiyoruz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Forum Buluşması İstiyoruz!!

Selma ve Ben İstanbul'da forum buluşması istiyoruz arkadaşlar :)

:106::106:

---> Forum Buluşması İstiyoruz!!

evet arkadşlar katılımlar olsun hep beraber güzel vakit geçirelim.yetkili arkadşlardan cevap bekliyoruz :106:

İstanbul buluşmasını daha önce de kararlaştırmıştık.Ancak iş uygulamaya gelince 100 kişi den 3 e düşen sayılar gördük son güne geldiğimizde. Oyüzden sıcak bakmıyorum bu konuya şahsım olarak. Katılım oranına göre yine de değerlendirebiliriz.

İstanbul buluşmasını daha önce de kararlaştırmıştık.Ancak iş uygulamaya gelince 100 kişi den 3 e düşen sayılar gördük son güne geldiğimizde. Oyüzden sıcak bakmıyorum bu konuya şahsım olarak. Katılım oranına göre yine de değerlendirebiliriz.

şimdiden + 4 kişi belli zaten :D :D

Neden İstanbuL'da İzmir DeğiL ? :R

izmir içinde yapılsın aynı gün eş zamanlı bir buluşma olsun..

belli olmaz belki katılım fazla olur..
daha oncekı gıbı anket yapmaya gerek yok.yer zaman yetkili biri tarafından belirlenir katılmak isteyenler döner.istanbul'lu uye cok var olabılır bence

İstanbuL'da oLsun Farketmez Ama KatıLım oLacağını Sanmıyorum Herkezin Kendine Göre İşLeri GücLeri Var,KatıLım Bir ELin 5 Parmağını Geçmez Diye Tahmin Ediyorum Ahmet Abi'nin Dediği Gibi .

ne kadar olumsuz bakıyorsunuz bız bu pazar bı fan sıtesı ıcın 5 ılde es zamanlı bulusma duzenledık sımdeden İstanbul için 12 kişi var ..
birde buranın üyeleri daha çok İstanbul'da bulunanda çok..
Bir pazar gününü feda etmek çok değil sonuçta günün buyuk bır kısmını burda geçiyoruz
neyse bızımkısı bır ıstek olmazsa yapcak bişi yok :)

Son düzenleme:

cidden öyle mi? olur DF ailesinin o kadar az oldugunu sanmam . eğer duzenlenirse katılırım . gelmeyende gelmez En azından hava almış olurum :) SultanAhmet süper bir buluşma yeri olabilir :)

) ben gelemeyecegim için yorumda yapamıyorum açıkçası...ama düzenleyebilir ve sonuca ulaşılabilirse giden arkadaşlar açısından hoş olabilir neyse hayırlısı olsun diyelim...son cevabı özkan versin

bende gelmek isterdim,
ama anca yaz tatiline dogru gelebilirim. :M
o'da gec olur. :H

izmir içinde yapılsın aynı gün eş zamanlı bir buluşma olsun..

Elazığda'da aynı gün eş zamanlı yapalım diyeceğim de bir tek ben varım kimle buluşayım burda :Ç

Şaka bir yana güzel bir konuya değinmiş Emine ve Selma , fakat;bu tür organizasyonlarda yukarıda yöneticilerin de dediği gibi nedense katılım az oluyor bir elin parmaklarının sayısını geçmiyor katılım...

Umarım katılım olurda bu organizasyon faaliyete geçer fotoğraflar çekilir paylaşılır forumda benim gibi uzakta bulunanlarda fotoğraflara bakarak bir nebze de olsa o an ordaymış gibi hissederiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri