FlashGet 2.11.0.188 Türkçe Portable

Atlantis

Banned
85embcx.jpg

Gelmiş Geçmiş en popüler download yöneticisi olma lüksünü kimselere bırakmayan FlashGet 2. sürümü ile yine başarılı bir atak yaptı
Arayüzünde ve Download sisteminde yenileştirmeler yapan FlashGet özellikle Rapidden indirmelerdeki kesilme sorununu tam olarak çözülmüş görünüyor
Programı her zamanki gibi iyice inceledikten sonra yine kullanımını kolaylaştırmak için Portable hale getirildi.
Yüklemeniz gerekmediği halde varsayılanindirme yöneticiniz olarak belirleme şansınız da var

Boyut: 4773 KB
İndirmek İçin Tıklayınız

---> FlashGet 2.11.0.188 Türkçe Portable

Paylaşımın için saol bunun türkçesini arıyordum admin'im :D:D:D+rep

Paylaşımın için saol bunun türkçesini arıyordum admin'im :D:D:D+rep

ben ınternet download menagerı kullanıyorum..ve obence ıdm flahgetten cok daha hızlı ve cok daha ıyı turkce dıl destegı var ayrıca youtube tarzı sıtelerden kolaylıkla vıdeo ındırmesıde yapabılırsın ama tabıkıde tercıh senın;)

ben ınternet download menagerı kullanıyorum..ve obence ıdm flahgetten cok daha hızlı ve cok daha ıyı turkce dıl destegı var ayrıca youtube tarzı sıtelerden kolaylıkla vıdeo ındırmesıde yapabılırsın ama tabıkıde tercıh senın;)

biliyorum admin'im o benim favorim zaten ama 50 kullanımdan sonra kayıt istedi benden bende full bulamadım o yüzden indiriyorum flashgeti ama full idm bulursan bi linkini yaz bi zahmet:D:D:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri