~ƒєянαт¹9º³~

anaToL!aFiRe

Kayıtlı Üye
FeRHaT.

~ƒєянαт ¹9º³~

y1prB88HxNhI4Auyb0BKwAbF7ispr63hQGRkVf4ra4LOeTCNQGnX9Qi6Sa5Gar60l3X

serdemyorum-1.gif

Bir kis günü diye baslamak istemiyorum ama malesef öyle :) 17 kasım 1988 günü sabah saat:4 Gibi Kocaelide‘de dünyaya gözlerimi Ceeee diye actim. :) 29 Haziran 1996 tarihinde Babamı Kaybettim :(

Babam Öldükten Sonra Dedemin Yanına Yerleştik. Daha Babamın Acısını Unutamamışken Felek En Agır Tokatı Bir Kez Vurdu Bana.13 Ekim 1996 Tariihinde Dedemi Trafik Kazasında Kaybettim :( Herşeye Üst Üste Gelmesi Yıkdı Beni DAha Küçük Yaşta Hayata Küstüm..Babamı Dedemi Düşünmekten Okulu Düşünecek Fırsatım Kalmamıştı.
Orta Okulu Bitirdikten Sonra Anneme Yük Olmayayım Diye Okumak İstemedim.Her Ne Kadar Ailem Sen Okuyacaksın Desede Ben Hep İstemedim Halbuki Okumayı Çok İstemiştim Ama Kader Bu Yapacak Bir Şey Yoktu

Günlerce Düşündüm Beelki İyi Bi Secim Degildi Ama Çalışmayı Seçtim.
Çalışmak Zordu Ama Başarmak Zorundaydım Bir Yere Gelebilmem İçin Mücadele Etmem Gerekiyordu Ve Kendimi Küçük Yaşta İş Hayatına Attıldım Zor Günler Geçirdim Belki Ama Hedefime Ulaştım..
4 Sene kuaforde Çalıştım Ve usta oldum. Başka Bir meslek Ogrenmek İçin Fırıncılık Yaptım Onuda Ogrendım..

Trabzona Gittim Akrabalarımın Yanına Ve Şap İşinde Çalıştım Ve onuda Ögrendim Ve Elimde 3 Tane Altın Gibi Meslek Vardı Askere Gidecegim İçin Kocaeli ye Tekrar Geri Dondum...

İzmir de İzmir Merkez Komutanlıgında Bana Verilen Görevi Yerine Getirdim. Askerlik Bitigi Gün Komutanım Bana Ferhat Burayı Çok Arayacaksın Demişti:)

Hayat Şimdi Başladı Benim İçin Çok Zor Günleri Geride Bıraktım.
Geçmişini Bilmeyen Gelecegini Kuramazmış Benimde Hedeflerim Var Belki Zor Ama Zoru Severim :)

İşte Böyle Arkadaşlar Yalan Dünyanın İçinde Yaşadıgım Şeyler Bunlar :)

İsmim Ferhat Soyadım Yılmaz Arkadaslar Genelde Muhtar Der Ellerim Yuruken Arkada Baglı Oldugu İçin :)

Boyum 1.80 Kilom 72 :)

Genelde Spor Tarzı Giyinirim :)

Hastası Oldugum Sanatçı: Orhan Gencebay :)

Sevdıgım Sanatcılar: Güçlü Soydemir Hakan Gürses Erol Budan Sinan Zorbey Murat Yaman:)

Pop Cok Bunalımdaysam Dinlerim Genelde Arabeks Takılırım :)

En Nefret Ettigim Şey Yalan :)

Arkamdan Konuşulmasını Sevmem :)

Herşeyi Yanlış Anlamam Yanlış Anlayan Yanlış İnsandır :)

Benim Kalbim Kırılsada Kolay Kolay Kimseninkin Kırmam :)

Duygusala Baglandımmı Kolay Kolay Cıkamam :)

Allah Can Vermiş Yarattıgı Kişiliklerle Dalga geçmem :)

Açık Sözlüyüm İçimden Geçeni Direk Söylerim :)

Beni Bana Bıraksınlar Herkes İyidir Benim İçin :)

Kız Milletiyle Pek İlgilenmem Bazı Seylerden sonra :)

Kalecılık Yapmayı Çok Severim :)

İnsanlara Yüksekten Bakmaya Çalışanlardan Nefret Ederim:)

Bana Yapılmasını İstemedigim Hiç Bir Şeyi Başkasına Yapmam :)

DuyduGum Hiç Bir Lafa İnanmam Allah Göz Vermiş :)

Her Ortama Girerim (Esrar,Hap,Uyusturucu vb.)Hariç :)

Gezmeyi Çok Severim Türkiyenin Cogu Yerine Gittim :)

Çok Konuşmayı Sevmem Sessizlik Tercihimdir :)

Herkez Takım TuTarda Ben Tutmamı :) Beşiktaşlıyım Sonuna Kadar :)

carsi02.jpg

8285_377_28493.jpg

Aşırı Derece Yusuf Şimşek Hayranlıgım var Müthiş Futbolcu :)

41939_hp.jpg

3223963802_05557c6365.jpg

Çok Degişik Kolbastı Oynarım Aslen Trabzonluyum :)

b-351433-kolbast%C4%B1_kedi.jpg

En Cok Sevdigim Dizi Kurtlar Vadisi En Begendigim Oyuncu MeMati :)

kurtlar+vadisi+pusu

memati1024lh2.jpg

Benim Hakkımda Herşey Düşüne Bilirsiniz Saygım Vardır :)

Burayı Program Ararken Rastgele buldum Güzel Bir site Kurucusuna Tşkler Bu kadar Yeterli sanırım:)

:106:Herkese Selam Orhan Abiye Ben Devam Okuyan Okumuyan Herkese Tşkler :106:
:106:

Son düzenleme:
---> ~ƒєянαт¹9º³~

Babam Öldükten Sonra Dedemin Yanına Yerleştik. Daha Babamın Acısını Unutamamışken Felek En Agır Tokatı Bir Kez Vurdu Bana.13 Ekim 1996 Tariihinde Dedemi Trafik Kazasında Kaybettim Herşeye Üst Üste Gelmesi Yıkdı Beni DAha Küçük Yaşta Hayata Küstüm..Babamı Dedemi Düşünmekten Okulu Düşünecek Fırsatım Kalmamıştı.

aLLah rahmet eqLesın(bizm zeynep oLsydı aqLardı ) ..

seni tanımak qüzeLdi :D
kendını uzme.
hataya kusme ;)
ok..

:106:

---> ~ƒєянαт¹9º³~

Kendini Üzme .. Herzaman Hayatla Mücadeleye Devam ;) HerZaman qüL Uçurumun Dibinde Olsan Bile Hayata qıcıklık oLsun Die qüL ! ..

---> ~ƒєянαт¹9º³~

acılar insanı pişirirmiş, senide pişirmiş zaten öle anlaşılıyor.
ortak yönümüz var bende kurtlar vadisi hayranıyım ve en sevdiğim Memati , tebrikler :D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri