anaToL!aFiRe
Kayıtlı Üye
FeRHaT.
~ƒєянαт ¹9º³~
Bir kis günü diye baslamak istemiyorum ama malesef öyle 17 kasım 1988 günü sabah saat:4 Gibi Kocaelide‘de dünyaya gözlerimi Ceeee diye actim. 29 Haziran 1996 tarihinde Babamı Kaybettim
Babam Öldükten Sonra Dedemin Yanına Yerleştik. Daha Babamın Acısını Unutamamışken Felek En Agır Tokatı Bir Kez Vurdu Bana.13 Ekim 1996 Tariihinde Dedemi Trafik Kazasında Kaybettim Herşeye Üst Üste Gelmesi Yıkdı Beni DAha Küçük Yaşta Hayata Küstüm..Babamı Dedemi Düşünmekten Okulu Düşünecek Fırsatım Kalmamıştı.
Orta Okulu Bitirdikten Sonra Anneme Yük Olmayayım Diye Okumak İstemedim.Her Ne Kadar Ailem Sen Okuyacaksın Desede Ben Hep İstemedim Halbuki Okumayı Çok İstemiştim Ama Kader Bu Yapacak Bir Şey Yoktu
Günlerce Düşündüm Beelki İyi Bi Secim Degildi Ama Çalışmayı Seçtim.
Çalışmak Zordu Ama Başarmak Zorundaydım Bir Yere Gelebilmem İçin Mücadele Etmem Gerekiyordu Ve Kendimi Küçük Yaşta İş Hayatına Attıldım Zor Günler Geçirdim Belki Ama Hedefime Ulaştım..
4 Sene kuaforde Çalıştım Ve usta oldum. Başka Bir meslek Ogrenmek İçin Fırıncılık Yaptım Onuda Ogrendım..
Trabzona Gittim Akrabalarımın Yanına Ve Şap İşinde Çalıştım Ve onuda Ögrendim Ve Elimde 3 Tane Altın Gibi Meslek Vardı Askere Gidecegim İçin Kocaeli ye Tekrar Geri Dondum...
İzmir de İzmir Merkez Komutanlıgında Bana Verilen Görevi Yerine Getirdim. Askerlik Bitigi Gün Komutanım Bana Ferhat Burayı Çok Arayacaksın Demişti
Hayat Şimdi Başladı Benim İçin Çok Zor Günleri Geride Bıraktım.
Geçmişini Bilmeyen Gelecegini Kuramazmış Benimde Hedeflerim Var Belki Zor Ama Zoru Severim
İşte Böyle Arkadaşlar Yalan Dünyanın İçinde Yaşadıgım Şeyler Bunlar
İsmim Ferhat Soyadım Yılmaz Arkadaslar Genelde Muhtar Der Ellerim Yuruken Arkada Baglı Oldugu İçin
Boyum 1.80 Kilom 72
Genelde Spor Tarzı Giyinirim
Hastası Oldugum Sanatçı: Orhan Gencebay
Sevdıgım Sanatcılar: Güçlü Soydemir Hakan Gürses Erol Budan Sinan Zorbey Murat Yaman
Pop Cok Bunalımdaysam Dinlerim Genelde Arabeks Takılırım
En Nefret Ettigim Şey Yalan
Arkamdan Konuşulmasını Sevmem
Herşeyi Yanlış Anlamam Yanlış Anlayan Yanlış İnsandır
Benim Kalbim Kırılsada Kolay Kolay Kimseninkin Kırmam
Duygusala Baglandımmı Kolay Kolay Cıkamam
Allah Can Vermiş Yarattıgı Kişiliklerle Dalga geçmem
Açık Sözlüyüm İçimden Geçeni Direk Söylerim
Beni Bana Bıraksınlar Herkes İyidir Benim İçin
Kız Milletiyle Pek İlgilenmem Bazı Seylerden sonra
Kalecılık Yapmayı Çok Severim
İnsanlara Yüksekten Bakmaya Çalışanlardan Nefret Ederim
Bana Yapılmasını İstemedigim Hiç Bir Şeyi Başkasına Yapmam
DuyduGum Hiç Bir Lafa İnanmam Allah Göz Vermiş
Her Ortama Girerim (Esrar,Hap,Uyusturucu vb.)Hariç
Gezmeyi Çok Severim Türkiyenin Cogu Yerine Gittim
Çok Konuşmayı Sevmem Sessizlik Tercihimdir
Herkez Takım TuTarda Ben Tutmamı Beşiktaşlıyım Sonuna Kadar
Aşırı Derece Yusuf Şimşek Hayranlıgım var Müthiş Futbolcu
Çok Degişik Kolbastı Oynarım Aslen Trabzonluyum
En Cok Sevdigim Dizi Kurtlar Vadisi En Begendigim Oyuncu MeMati
Benim Hakkımda Herşey Düşüne Bilirsiniz Saygım Vardır
Burayı Program Ararken Rastgele buldum Güzel Bir site Kurucusuna Tşkler Bu kadar Yeterli sanırım
:106:Herkese Selam Orhan Abiye Ben Devam Okuyan Okumuyan Herkese Tşkler :106:
:106:
Babam Öldükten Sonra Dedemin Yanına Yerleştik. Daha Babamın Acısını Unutamamışken Felek En Agır Tokatı Bir Kez Vurdu Bana.13 Ekim 1996 Tariihinde Dedemi Trafik Kazasında Kaybettim Herşeye Üst Üste Gelmesi Yıkdı Beni DAha Küçük Yaşta Hayata Küstüm..Babamı Dedemi Düşünmekten Okulu Düşünecek Fırsatım Kalmamıştı.
Orta Okulu Bitirdikten Sonra Anneme Yük Olmayayım Diye Okumak İstemedim.Her Ne Kadar Ailem Sen Okuyacaksın Desede Ben Hep İstemedim Halbuki Okumayı Çok İstemiştim Ama Kader Bu Yapacak Bir Şey Yoktu
Günlerce Düşündüm Beelki İyi Bi Secim Degildi Ama Çalışmayı Seçtim.
Çalışmak Zordu Ama Başarmak Zorundaydım Bir Yere Gelebilmem İçin Mücadele Etmem Gerekiyordu Ve Kendimi Küçük Yaşta İş Hayatına Attıldım Zor Günler Geçirdim Belki Ama Hedefime Ulaştım..
4 Sene kuaforde Çalıştım Ve usta oldum. Başka Bir meslek Ogrenmek İçin Fırıncılık Yaptım Onuda Ogrendım..
Trabzona Gittim Akrabalarımın Yanına Ve Şap İşinde Çalıştım Ve onuda Ögrendim Ve Elimde 3 Tane Altın Gibi Meslek Vardı Askere Gidecegim İçin Kocaeli ye Tekrar Geri Dondum...
İzmir de İzmir Merkez Komutanlıgında Bana Verilen Görevi Yerine Getirdim. Askerlik Bitigi Gün Komutanım Bana Ferhat Burayı Çok Arayacaksın Demişti
Hayat Şimdi Başladı Benim İçin Çok Zor Günleri Geride Bıraktım.
Geçmişini Bilmeyen Gelecegini Kuramazmış Benimde Hedeflerim Var Belki Zor Ama Zoru Severim
İşte Böyle Arkadaşlar Yalan Dünyanın İçinde Yaşadıgım Şeyler Bunlar
İsmim Ferhat Soyadım Yılmaz Arkadaslar Genelde Muhtar Der Ellerim Yuruken Arkada Baglı Oldugu İçin
Boyum 1.80 Kilom 72
Genelde Spor Tarzı Giyinirim
Hastası Oldugum Sanatçı: Orhan Gencebay
Sevdıgım Sanatcılar: Güçlü Soydemir Hakan Gürses Erol Budan Sinan Zorbey Murat Yaman
Pop Cok Bunalımdaysam Dinlerim Genelde Arabeks Takılırım
En Nefret Ettigim Şey Yalan
Arkamdan Konuşulmasını Sevmem
Herşeyi Yanlış Anlamam Yanlış Anlayan Yanlış İnsandır
Benim Kalbim Kırılsada Kolay Kolay Kimseninkin Kırmam
Duygusala Baglandımmı Kolay Kolay Cıkamam
Allah Can Vermiş Yarattıgı Kişiliklerle Dalga geçmem
Açık Sözlüyüm İçimden Geçeni Direk Söylerim
Beni Bana Bıraksınlar Herkes İyidir Benim İçin
Kız Milletiyle Pek İlgilenmem Bazı Seylerden sonra
Kalecılık Yapmayı Çok Severim
İnsanlara Yüksekten Bakmaya Çalışanlardan Nefret Ederim
Bana Yapılmasını İstemedigim Hiç Bir Şeyi Başkasına Yapmam
DuyduGum Hiç Bir Lafa İnanmam Allah Göz Vermiş
Her Ortama Girerim (Esrar,Hap,Uyusturucu vb.)Hariç
Gezmeyi Çok Severim Türkiyenin Cogu Yerine Gittim
Çok Konuşmayı Sevmem Sessizlik Tercihimdir
Herkez Takım TuTarda Ben Tutmamı Beşiktaşlıyım Sonuna Kadar
Aşırı Derece Yusuf Şimşek Hayranlıgım var Müthiş Futbolcu
Çok Degişik Kolbastı Oynarım Aslen Trabzonluyum
En Cok Sevdigim Dizi Kurtlar Vadisi En Begendigim Oyuncu MeMati
Benim Hakkımda Herşey Düşüne Bilirsiniz Saygım Vardır
Burayı Program Ararken Rastgele buldum Güzel Bir site Kurucusuna Tşkler Bu kadar Yeterli sanırım
:106:Herkese Selam Orhan Abiye Ben Devam Okuyan Okumuyan Herkese Tşkler :106:
:106:
Son düzenleme: