500 gr. un
150 gr. pudra şekeri
2 yumurta
250 gr. margarin
100 gr. kuşüzümü
1 çay bardağı dövülmüş antep fıstığı
2 çorba kaşığı hindistancevizi rendesi.
Antep fıstığı dışındaki tüm malzemeler, yoğrulur, yalnız yumurtanıon birini sarısı sonra üzerine sürmek üzere ayrılır. Hamur yoğrulduktan sonra silindir şekli verilir. Silindirin üzeri çatal ile çizilir, sonra bıçakla verev olarak kesilir. Parçaların üzerine yumurta sarısı sürülür, antep fıstığı serpilir. Çok kızgın (220 derece) fırında pişirilir. (Fırın önceden ısıtılmalıdır.)
150 gr. pudra şekeri
2 yumurta
250 gr. margarin
100 gr. kuşüzümü
1 çay bardağı dövülmüş antep fıstığı
2 çorba kaşığı hindistancevizi rendesi.
Antep fıstığı dışındaki tüm malzemeler, yoğrulur, yalnız yumurtanıon birini sarısı sonra üzerine sürmek üzere ayrılır. Hamur yoğrulduktan sonra silindir şekli verilir. Silindirin üzeri çatal ile çizilir, sonra bıçakla verev olarak kesilir. Parçaların üzerine yumurta sarısı sürülür, antep fıstığı serpilir. Çok kızgın (220 derece) fırında pişirilir. (Fırın önceden ısıtılmalıdır.)