' Kontes..
Bayan Üye
Konuyu bugünden açıyorum çünkü benden önce kimse açsın istemedim p
Bu foruma geleli 1 sene oldu ama bu 1 sene içinde ben muhteşem bir insanla tanıştım.
Bu bir sene içinde çok şey paylaştık az mı dertleştik :R
Kendisi gibi kalbide çok güzel bir insan.
1 sene boyunca iyi ve kötü günümde hep yanımda oldu ve her zamanda olur bunu biliyorum.
Duygularımızın karşılıklı olması çok güzel Bitanem bu hayatta kaybetmek istemediğim çok değerli bi insansın.
Her zaman iyi anlaştık, hep böyle olalım fıstığımmmmm.
Biz kardeşiz kardeşler zaman zaman fikir ayrılıklarına düşer ama elbet orta yolu bulurlar. Bizde böyle bi kardeşiz işte:2:
Sen benim bu forumda ilk göz ağrımsın :50:
Tesadüfen bu foruma üye oldum ve iyikide üye olmuşum yoksa seni tanıyamayacaktım Forumdan her soğuduğumda sayende tekrar ısındım
Bana yaptığın herşey için ve özelliklede her derdimi sabırla dinleyip çözüm bulduğun için çok ama çok teşekkür ederim balımm:R
Hiç kimse ve hiç birşey için kendini üzme. Üzülmeni hiç bir zaman istemem kimsenin seni üzmesinede izin verme Bitanem
Kübra'm çok ama çok seviyorum seni iyiki varsın, iyiki benim dostum ve kardeşimsin.
Doğum günün kutlu olsun fıstığımm
İyiki doğdun.
Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin.
Yüzündeki gülücükler hiç eksilmesin her zaman gülümse
Nice mutlu senelerde birlikte olalım fıstığımmm
seni çok çok öpüyorum :50:
Bu foruma geleli 1 sene oldu ama bu 1 sene içinde ben muhteşem bir insanla tanıştım.
Bu bir sene içinde çok şey paylaştık az mı dertleştik :R
Kendisi gibi kalbide çok güzel bir insan.
1 sene boyunca iyi ve kötü günümde hep yanımda oldu ve her zamanda olur bunu biliyorum.
Duygularımızın karşılıklı olması çok güzel Bitanem bu hayatta kaybetmek istemediğim çok değerli bi insansın.
Her zaman iyi anlaştık, hep böyle olalım fıstığımmmmm.
Biz kardeşiz kardeşler zaman zaman fikir ayrılıklarına düşer ama elbet orta yolu bulurlar. Bizde böyle bi kardeşiz işte:2:
Sen benim bu forumda ilk göz ağrımsın :50:
Tesadüfen bu foruma üye oldum ve iyikide üye olmuşum yoksa seni tanıyamayacaktım Forumdan her soğuduğumda sayende tekrar ısındım
Bana yaptığın herşey için ve özelliklede her derdimi sabırla dinleyip çözüm bulduğun için çok ama çok teşekkür ederim balımm:R
Hiç kimse ve hiç birşey için kendini üzme. Üzülmeni hiç bir zaman istemem kimsenin seni üzmesinede izin verme Bitanem
Kübra'm çok ama çok seviyorum seni iyiki varsın, iyiki benim dostum ve kardeşimsin.
Doğum günün kutlu olsun fıstığımm
İyiki doğdun.
Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin.
Yüzündeki gülücükler hiç eksilmesin her zaman gülümse
Nice mutlu senelerde birlikte olalım fıstığımmm
seni çok çok öpüyorum :50:
Bu doğum günü pastan
Buda hediyelerin umarım beğenirsin
ben her zaman yanındayım bu meleği görünce hep beni hatırla
vee buda son hediyem
umarım beğenirsin bunları seni çooooook seviyorum iyiki doğdun