Fısıltı Gazetesi Yayında

Firtine

Kayıtlı Üye
arkadaşlar günlük hayatta mutlaka karşımıza çıkmıştır olmuyan bir olay birilerin uydurması resmi belgelere dayanmadan kulaktan kulağa dolaşan başlangıcı ve sonu belli olmuyan bir haber kaynağı olan Fısıltı Gazetesini formda uygulama başlasak acaba neler ürete biliriz

Ben burda bulunan arkadaşlarla tanışıklığım olmadığı için ben genel konu yazayım sizler formdaki arkadaşlar hakkında gazetemize haber yapalım ne dersiniz.

Form sahibi olan arkadaş formu satmış alan daha açıklanmadığı gibi Düşler Form İBM borsasında işlemden kaldırılmış))):98xz7:

---> Fısıltı Gazetesi Yayında

Forum Oyunlarına Konu Açmak Yasaktır. Yeterince Oyun Vardır.

Bu Nedenle Konunuz Geyif Forumlara Taşınmıştır.

arkadaşlar günlük hayatta mutlaka karşımıza çıkmıştır olmuyan bir olay birilerin uydurması resmi belgelere dayanmadan kulaktan kulağa dolaşan başlangıcı ve sonu belli olmuyan bir haber kaynağı olan Fısıltı Gazetesini formda uygulama başlasak acaba neler ürete biliriz

Ben burda bulunan arkadaşlarla tanışıklığım olmadığı için ben genel konu yazayım sizler formdaki arkadaşlar hakkında gazetemize haber yapalım ne dersiniz.

Form sahibi olan arkadaş formu satmış alan daha açıklanmadığı gibi Düşler Form İBM borsasında işlemden kaldırılmış))):98xz7:

nasıl satılmış

Uydurma haber yazacaksin.

Mesela "duyduguma gore boldp1l0t haber yayimlamayi birakmis" gibi :)
Bende senin haberlerine taktim kafayi ha :))

Yani uydurma haber yazacaksin.

ben zaten haber yazıyorm :d ama uydurma degil evet bu aralar yayınlamayacagım abla sıkıntı oldu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri