` βэγzα '
Banned
Fish Athinaiki
KULLANILACAK MALZEMELER:
400 gr kod balığı (temizlenmiş, derisiz)
2 adet limon suyu
1 su bardağı mayonez
4 tatlı kaşığı kapari
8 adet salatalık turşusu (küçük küp doğranmış)
2 adet patates (haşlanmış, küçük küp doğranmış)
2 adet havuç (haşlanmış, küçük küp doğranmış)
2 kaşık worchester sos
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
1- Kod balığı 1 adet limon suyu, tuz ve karabiberle marine edilip 15 dakika buharda pişirilir.
2- Balık soğuyunca küçük küçük didiklenir.
3- Bütün malzemeler mayonezle karıştırıp servis edilir.
KULLANILACAK MALZEMELER:
400 gr kod balığı (temizlenmiş, derisiz)
2 adet limon suyu
1 su bardağı mayonez
4 tatlı kaşığı kapari
8 adet salatalık turşusu (küçük küp doğranmış)
2 adet patates (haşlanmış, küçük küp doğranmış)
2 adet havuç (haşlanmış, küçük küp doğranmış)
2 kaşık worchester sos
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
1- Kod balığı 1 adet limon suyu, tuz ve karabiberle marine edilip 15 dakika buharda pişirilir.
2- Balık soğuyunca küçük küçük didiklenir.
3- Bütün malzemeler mayonezle karıştırıp servis edilir.