Fırtına'ya bir haller oldu :) 0-0

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor karşısında mutlak galibiyet için çıkan Trabzonspor, maç boyunca baskılı bir futbol oynasa da bir türlü aradığı golü bulamadı ve mücadele 0-0 berabere sonuçlandı. Bordo Mavili ekip bu sonuçla averajla liderliğini korudu.

Karşılaşmanın ilk yarısına Trabzonspor baskılı başladı. Henüz 5. dakikada Selçuk’un sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde iyi yükselen Giray’ın kafa şutunda, kaleci Ömer topu kontrol etmeyi başardı. Trabzonspor'un ilk dakikalardaki baskısının ardından Antalyaspor da rakip kaleye gitmeye başladı ancak ilk yarıda iki taraf da gol bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya ev sahibi Trabzonspor, seyirci desteğiyle yine baskılı başladı. Üst üste gol pozisyonları bulan Bordo Mavili ekip, bu tempoda götürdüğü ikinci yarının ilk 15 dakikası içerisinde aradığı golü bulamadı. Bu dakikadan sonra Antalyaspor da cılız ataklar geliştirdi ancak sonuç alamadı. Trabzonspor kalan sürede de sık sık rakip kaleyi yokladı ancak beklenen gol gelmedi. 90. dakikada Antalyaspor çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Ancak Sedat'ın vuruşunda top dışarı gitti. Maçın 90+4. dakikasında Kenan Özer ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

---> Fırtına'ya bir haller oldu :) 0-0

Fırtına sadece yeniden güç toplamak için dinleniyo xD

Maç tekrar edilsin.

Trabzon yedeklerle çıkmış kural hatası.

Eğri oturup doğru konusmak gerekirse maçın kaderini etkileyen hakem hatası olmadı fakat dün nasıl ki hakem insifiyati Fenerbahçe lehine çalındıysa düdükler bugünde Trabzonspor aleyhine çalındı.

Sonuc olarak bu seneki şampiyonluğu Trabzonspora vermezler.

Ah niye birileride kendine bu kadar etti çekememezlik bu olsa gerek

Aziz başkanınıza selamlar -)

Şampiyonsunuz bu sene rahat olun.

Maç tekrar edilsin.

Trabzon yedeklerle çıkmış kural hatası.

Eğri oturup doğru konusmak gerekirse maçın kaderini etkileyen hakem hatası olmadı fakat dün nasıl ki hakem insifiyati Fenerbahçe lehine çalındıysa düdükler bugünde Trabzonspor aleyhine çalındı.

Sonuc olarak bu seneki şampiyonluğu Trabzonspora vermezler.

Siz bozdunuz bunların ayarını bundan sora her yenilgide bi bahane bulurlar artık :)

уαяєη;2919901' Alıntı:
Aziz başkanınıza selamlar -)

Şampiyonsunuz bu sene rahat olun.

TFF'ye hükmediyo adam
Şampiyon olacağımız varsa bile yapmazlar bizi
Bence unutalım şampiyonluğu ne yalan söylim ben umudu kestim :)

Son düzenleme:

Siz bozdunuz bunların ayarını bundan sora her yenilgide bi bahane bulurlar artık :)
Bozmaktan kastın ? Neyi bozmuşuz ? Farklı yerlere çekilebilir bu yorumun.xD

Her takım birbirini yenebilir bozulmaca gücenmece yok deyip anlamı bu yöne kaydıralım önce.:Ç

TrabzonSpor yönetim ve taraftarıyla paralel bir yapıya sahip.Taraftar bozutunca,takımda bozutuyor haliyle.xD

TFF'ye hükmediyo adam
Şampiyon olacağımız varsa bile yapmalar bizi
Bence unutalım şampiyonluğu ne yalan söylim ben umudu kestim :)

Ne demiş Aykut Kocaman ;

' Bu takım öyle yada böyle şampiyon olacak '

Öylesini anladıkta böylesini bize kimse açıklamadı -)

Sağlık olsun.

уαяєη;2919929' Alıntı:
Ne demiş Aykut Kocaman ;

' Bu takım öyle yada böyle şampiyon olacak '

Öylesini anladıkta böylesini bize kimse açıklamadı -)

Sağlık olsun.

Yazık günah bu taraftara

Bozmaktan kastın ? Neyi bozmuşuz ? Farklı yerlere çekilebilir bu yorumun.xD

Her takım birbirini yenebilir bozulmaca gücenmece yok deyip anlamı bu yöne kaydıralım önce.:Ç

TrabzonSpor yönetim ve taraftarıyla paralel bir yapıya sahip.Taraftar bozutunca,takımda bozutuyor haliyle.xD

kötü bi durum olsa gerek 2. devre başlamadan puan farkı okadar açıkken

2.devre maçlarından sonra bursayla eşitlenip fenerbahçeyle 2 puan fark kalmış Allah kimseyi böle bi duruma düşürmesin xD

kötü bi durum olsa gerek 2. devre başlamadan puan farkı okadar açıkken

2.devre maçlarından sonra bursayla eşitlenip fenerbahçeyle 2 puan fark kalmış Allah kimseyi böle bi duruma düşürmesin xD
Tabi onlarada hak vermek lazım.Teşbihte hata olmaz Trabzonspor şuan taraftar yönetim olarak yaralı bir hayvan gibi ve ancak Yaralı bir hayvan saldırabilir etrafına.(:)

haklısıın tipik bir örneğinide şimdi görüyoruz zaten (:)

Son düzenleme:

Komiksin Anıl sana bulaşmak istemiyorum hatta muhattap bile olmak istemiyorum zorlama istersen

уαяєη;2919956' Alıntı:
Napalım hep bir ağızdan trübine çıkıp başkanımıza yada karısınamı küfredelim -)

Bu örneklerlemi desteklenir takım dediğin.

Kaybedince küfreden kazanınca şahlanan taraftar değiliz biz.

Müptalası olduk Arma'nın.
:8:

İlahi Yaren xD

Sarhoş etti bizleri formandaki arman,ruhumuzu eritir içimizdeki sevdan.
İnadına TRABZONSPOR !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri