Fırtına şov

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Uzun uğraşlar sonunda anlaşma sağlanan Adrian ile flaş bir operasyonla kadroya dahil edilen Halil dün imzayı attı, taraftarlar izdiham yarattı. İki futbolcu da net açıklamalar yaptı: Burada olduğumuz için çok mutluyuz.

Trabzonspor dün şovunu yaptı... Bordo-Mavililer uzun uğraşlar sonunda Polonya’nın Warşova takımından transfer ettiği Adrian Mierzejewski ile milli futbolcu Halil Altıntop’a dün imza attırdı. Trabzon’un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi’nde düzenlenen törenle kendilerini Bordo-Mavili renklere bağlayan imzaları atan ikiliden Adrian’la 5, Halil’le de 3 yıllık sözleşme yapıldı. “Herkese teker teker teşekkür etmek istiyorum” diyerek söze başlayan Halil, “Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Size layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum. Bu kulüp için ne layıksa yapacağım” dedi. Golcü futbolcu, Eskişehirspor’la ilgili bir soruya da şu cevabı verdi:

‘Eskişehir’e söz vermedim’

“Gerçekten çok enteresan şeyler yaşandı. 5 hafta önce Eskişehirspor’la temasa geçtik ve benimle görüşmek istediler. Kendileriyle sık sık görüştük. Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyordum ama kesinlikle Eskişehir’e gelmeden bir karar vermeyeceğimi söylemiştim. Eskişehir’i gördüm ve gezdim. Söz verdiğim için bu harekette bulundum. Ama Trabzonspor’un bana gösterdiği ilgi bambaşkaydı. Başkan beni aradığında gönlümün buradan yana olduğunu fark ettim. Sözümde duran birisi olduğum için oraya gittim ve Eskişehir’i gördüm. Ama gönlüm Trabzonspor’laydı ve buradayım.”

‘Bizde transfer bitmez’

Büyük bir kulübe geldiğini söyleyen Adrian da, “Dünyanın en iyi antrenörlerinden biriyle çalışacağım için mutluyum. Bu kadar çılgın bir taraftar grubunun önüne çıkacağım için mutluyum. Trabzonspor’u çok seviyorum. Buraya gelmeden önce Warşova kulübünün başkanı ve yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu’ndan Trabzonspor hakkında çok önemli bilgiler aldım” açıklamasında bulundu. Törende yer alan yönetici Temel Soyyiğit ise, “Üç yabancı transferinden sonra yerliler soruluyordu. İşte yerli transfer. En önemli bombayı Halil ile patlattık. Trabzonspor’da transfer görüşmeleri hiç bitmez. Her yeni gün transfer yapabiliriz” dedi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri