FırLama GünLerden Biri Daha

endLesS

Webmaster
Hi GünLük

Naptın Neettin biLmemde Ben Yıne Rahat durmadım Bugun :67:

Ne Yaptın uLan Dıyeceksın bıLıyorum :11:

Sabah kaLktım Saate baktım saat 9 :| Servis 8de geLıyor Şirketin Hemen Üstümü Başımı giydim ve fırLadım Dısarı evdekıLerı gormedım ıcerde bırı oturuyordu babamdı sanırım :M

Tramvay Duragına gıdıyorum Koşarak Cunku Bugun Müdür Erken geL demişti :M Neyse Gittik İş Yerine İçeri girdim ki Müdür Oturuyor MuhendısLer Yanında Benım GomLek PantoLonun Dısnda :M Kaş Göz İşareti geLdi bi Ordan Ver eLini WC Yardıra Yardıra Gıttık Yuzumu Yıkadım Tek eLimLe faLan Sonra geLdım Icerı akLıma eLıme Pansuman yapıLacagı geLdı hahaha Aşağıda SagLık PersoneLı var [ SÖZDE xD ] İçeri girdim geLdi SagLıkcı Dedı Neyın var cam kesti eLimi abi dedim geçmiş oLSun Bı Dakıka bekLe Cnm Dedı Tmm Dedım :D Adam Oturdu TırnakLarını Kesıyor :D 1 dakıka oLdu 2 Dakıka oLdu Kafam Atmaya basLadı tabı burdakı ıLk ısımı bıtırnce yukaRı Cıkacam :M Neyse Adam eLine aLdı Once oksıjenlı suyu etrafını temızledı Sonra Ustune Bı Tentırdıyottu sanırım bı onu Surdu bıde onunLa Temızledı Sonrada Merhem Surdu Ensonada ustune sargı bezı kestı koydu ve tam 6 BantLa Adeta ParmakLarımı KitLedi hahaha Tmm dedim geLmem hataydı sanırım oncekı kadın pansumanda 2 bant ve bır sargı bezı bır tanede tentırtıyot surmustu xD Neyse Yukarı Cıktım Yardım edıyım adama dedım adam bana bu bılgısayara format at dedı dedım ne atıyım vısta dedı tmm dedım sankı yapacakmısım gıbı :D anLadıgımdan degıl :D Internetten bı kere bakarak atmıstım bı laptoba ama bunda taktım cdyı next next dedım 2 secenek cıktı sectım ılerı dedım bekledım cıktı bı cd ıstedı bı cd daha taktım hahaha yukLeme Bıttı adam dedı yedegı gerı yukLe hahaha Bi Baktım ki Sadece C: Sürücüsü var :M Aha dedim meLih bittin sen hahaha Adama nasıL anLatsam dıye dondum durdum hahaha Adama anLattıgımda Yuzum Kızarık ve bırazda heycanLa AnLattım :D Adam ne yaptı dersınız xD Benı Baska Odaya verdı :M Kovdu Resmen İt :mad:hahaha

Neyse öğLe Yemegını Yemeye gıttım yemekhaneye yemek hanecı mehmet bey benı her zamankı gıbı sevgıyle ve saygıyla beklemek yerıne hademesıymısım gıbı artıslık yaptı moralımı bozdu :91: Yemegımı yedım gıttım 2 Cips mips aLaLım dedım Baryama xD Gıttık ALdık geLırken bıde Pişti Kagıdı aLaLım dedık xD aLdık Yukarı cıktık basLadık oynamaya xD O Arşivde kapıyı kitLedik bide vedat ben bayram yusuf xD Ortam guzeL Cıps koLa Pişti ohhh xD Farkı Attı Vedatla Yusuf Tabı Bıze [ hala yusuftan sms gelıyor nasıl yendık dıye :D ] .

Aksam eve geLıyorum ve ne göriyim Servısten ındım Babam Top oynuyor mahaLLede 2 de ben girdim teptim şimdide eve çıktım :M

Buda boyLe Bır Anı oLSun Istedım :M

Sımdıde Pc ye format atacam xD Ins beceririm tabı :D

Neyse bahaLım

Hadı Allaha Emanetsin güLüm
smiley9.gif

---> FırLama GünLerden Biri Daha

ayh süper yazmışın arkim koptum yhaaa :D hahaha günün de gzl geçmş bu arada elin için geçmş olsun.ayrıca bi format atamamışsn :D :160: :150: şaka hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri