Hestia
Bayan Üye
Fırında Çipura
Malzemeler:
Balıklarınızı temizletip üzerlerine derin bir çizik attırın. Temizlenen balıkları yıkayıp kuruladıktan sonra iç kısmına ve dışına zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin.
Soğanı soyup halka halka doğrayın.
Patatesleri soyup uzunlamasına ikiye kesip doğrayın.
Kiraz domatesleri ikiye bölün.
Hepsini karıştırın, üzerlerine bir miktar yağ gezdirip tuz ve karabiber serpin.
Fırın poşetine sebzelerin yarısını yayın.
Üzerlerine 2 balığı yerleştirin.
Balıkların üzerine kalan sebzeleri dizin.
Poşetin ağzını kapatıp birkaç yerine bıçağın ucunu batırın.
Fırın tepsisine alıp önceden ısınmış 200 C fırında pişirin.
Malzemeler:
- 2 Adet Çipura
- 2 Adet Patates
- 1 Adet Kuru Soğan
- 6 Adet Kiraz Domates
- 1 Adet Fırın Poşeti
- Yeteri kadar Zeytin Yağı
- Yeteri kadar Tuz
- Yeteri kadar Karabiber
Balıklarınızı temizletip üzerlerine derin bir çizik attırın. Temizlenen balıkları yıkayıp kuruladıktan sonra iç kısmına ve dışına zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin.
Soğanı soyup halka halka doğrayın.
Patatesleri soyup uzunlamasına ikiye kesip doğrayın.
Kiraz domatesleri ikiye bölün.
Hepsini karıştırın, üzerlerine bir miktar yağ gezdirip tuz ve karabiber serpin.
Fırın poşetine sebzelerin yarısını yayın.
Üzerlerine 2 balığı yerleştirin.
Balıkların üzerine kalan sebzeleri dizin.
Poşetin ağzını kapatıp birkaç yerine bıçağın ucunu batırın.
Fırın tepsisine alıp önceden ısınmış 200 C fırında pişirin.