Firefox Os'a Yeni Özellikler!

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Android ve iOS'un rakibi olmak için yola çıkan Firefox OS, gelen ilk güncellemeyle daha da güçlendi!
http://dgp-st.doracdn.com/editor/HD/14/10/2013/fft2mm3675284.jpg
Mozilla'nın mobil işletim sistemiFirefoxOS'a sahip olan ilk akıllı telefonlar2013başında ortaya çıkmıştı. Mozilla şimdi, Firefox OS sistemine bir güncelleme getireceğini açıkladı.1.1güncellemesi ile işletim sistemi pek çok yeni özelliğe kavuşacak.

Mozilla'nın açıklamasına göreFirefox OS 1.1ile yüzlerce geliştirme yapılacak. Böylece işletim sistemi daha hızlı ve etkin çalışır hale gelecek. İşletim sistemine katılacak yeni özelliklerden biri,ana sayfada uygulama aramaözelliği: Ana ekranda bulunan arama kutucuğuna uygulamanın adını yazarak ona kolayca ulaşmak mümkün olacak. Bu özelliğin mobil işletim sistemlerinde ilk olduğunu ve uygulama arama işini çok kolaylaştıracağını tahmin etmek zor değil. Rakiplerin de hızla kopyalaması mümkün.

Ayrıca MMS alma ve gönderme özelliği, yazı yazarken otomatik-düzeltme özelliği, e-postaları göndermeden saklama özelliği ve bazı başka küçük eklentiler deFirefox OS'u daha kullanışlı yapacak.

---> Firefox Os'a Yeni Özellikler!

iPhone'a kolay kolay kimse rakip olamaz bence :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri