Finding Dory (Kayıp Balık Dori) - 2 Eylül 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mortal00

Kayıtlı Üye
latest

Yönetmen: Andrew Stanton, Angus MacLane
Senaryo: Andrew Stanton, Victoria Strouse, Bob Peterson
Seslendirenler: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Eugene Levy, Hayden Rolence, Idris Elba, Michael Sheen, Dominic West, Diane Keaton, Ty Burrell, Ed O'Neill
Tür: Animasyon , Komedi , Aile
Ülke: ABD
Yapım Yılı: 2016

Oğlunu aramak için okyanusu bir uçtan diğer uca yüzen Marlin'in, "balık hafızalı" yoldaşı Dory, nihayet kendi adını taşıyan animasyon filmine kavuşacak!
Yeniden animasyon arenasının en maharetli ikilileri arasında gösterilen Andrew Stanton ve Angus MacLane bir arada. Albert Brooks ve Ellen DeGeneres ise, yeniden kahramanlarımıza ses verecekler! Dory'nin kendi ailesini bulma serüveni olan film, anlaşılan o ki yeniden emin ellere teslim edilmiş gibi görünüyor.

---> Finding Dory (Kayıp Balık Dori) - 2 Eylül 2016

Vauv, annem sinemada nemo'yu izlemeye götürmüştü onu hatırladım çok duygulandım. O günlerin hatrına izlerim bunu ben. Ama ben disney yapımcılarının yerinde olsam dory yerine o akvaryumdaki moorish idol cinsi balığın (hani siyah beyaz olan) filmini yapardım, daha ilgi çekici olurdu asi bir karakter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri