'Filmi Şener Şen Üzerine Kurdum'

RaPizM^^

Bayan Üye
Av Mevsimi'nin Yönetmeni Yavuz Turgul "Filmi Şener Şen Üzerine Yazdım" Dedi

Polisiye türündeki ‘Av Mevsimi’nin yönetmeni Yavuz Turgul filmi usta Oyuncu Şener Şen üzerine yazdığını söyledi. TRT Haber’de Nuriye Akman’ın ‘Akılda Kalan’ programına katılan Turgul yeni filmi ‘Av Mevsimi’ hakkında konuştu. Filmin hikâyesini ressam Yavuz Tanyeli’nin bir desen çalışmasından ilham alarak oluşturmaya başladığını belirten Turgul “Seri katil hikâyelerini beğendiğim için polisiye bir film yapmak istedim.” dedi.

HAYATTA SADECE iYi OyunCULAR ARADıM

“Bu coğrafyanın bir polisiye filmi olur mu diye düşünerek yola çıktım” diyen Turgul “Filmin yaratım sürecinde hiçbir şeyin peşinden gitmedim. Hikâyelerimi sezgi ile oluşturmaya gayret ederim. ” diye konuştu. Filmi Şener Şen üzerine yazdığını vurgulayan Turgul “Filmi tabi ki Şener Şen üzerine yazdım. Ama ‘Av Mevsimi’nde çok karakter var. ‘Eşkıya’ ya da ‘Gönül Yarası’ filmlerindeki gibi tamamen Şener Şen’e yaslanmıyor. Kahramanlar arasında en önde duran tabi ki Şener Şen” dedi. Cem Yılmaz’ı Oyuncu olarak seçmesiyle ilgili “Artık her türlü filmi yapma hakkı kazandım. Bu yüzden kimsenin filmime getireceği şeylere ihtiyacım yok. Hayatta sadece iyi Oyuncular aradım” dedi.

ARALıKTA ViZYONDA

Yönetmenliğini Yavuz Turgul’un yaptığı ‘Av Mevsimi’nin başrollerinde Şener Şen Cem Yılmaz Çetin Tekindor Melisa Sözen ve Okan Yalabık var. Bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan 3 polisin hikayesini anlatan film aralık ayında vizyona girecek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri