Film Şeridi.

Lilith

Daughter of the Void
Admin
tumblr_mwku929GTq1rv1u8io1_500.jpg
Eski anıları, yazılanları anımsama şerefine nail oldum bu gece. Bir bir geçiverdi önümden, hayatın acımasızlığından arta kalanlar. Geçmişin hüznüyle sevincini aynı anda tattım bu gece.. dilimin alabildiğince tat alabilmesini izledim hayretle. Gözlerimin kalbimin imdat çığlığına yardım edercesine, büyük bir saflıkla, temizlikle ve âşk'la onu aradığını fark ettim belkide. Gözyaşı, duyguların en olmadık anında ortaya çıkarmış, bunu öğrendim, bunu yaşadım ve bunu da tattım bellice. Ne zaman huzurum zirve yaptı, gözlerim gülümsemeye, tebessümlerim gerçekleşmeye başladı, eriyen bir kardanadama dönüşüverdim. Günden güne, güneşin o sıcak ışığına bile ihtiyaç duymadan eriyip giden bir kardanadama.. Su bıraktım ardımda. Ömrün o ağır kırbacından kaçmak için kıvrılan balıkları boğabilecek kadar derin ve zehirli bir su. Günden güne eridikçe kaybettim huzuru. Kaybedilen olmaktansa kaybeden oldum belkide. Anlamsızlık, satırları doldurmaya, şairlerin yazdıkları yüreğimin daha yavaş atmasına ve kuytu patikalarda unutulmuş kitaplar hiç hatırlanmayacakmışcasına, yüreğimin sesini dinledim bu gece.
" Biri çıkıp, ben doğumundan şimdiye kadar hep yanındaydım. Seni korudum, koruyucu meleğindim. Dese ne yapardın? " diyordu bana. " Beni tam olarak neyden koruduğunu sorardım. " dedim tüm iyi niyetlerle çelişircesine. Bir an duraksadım.. ve film şeridinin en dramatik seansını anımsadım. " Ömrüm boyunca milyon kez kalbim kırıldığında ve artık gözlerimdeki ışık sönmeye başladığında.. nerede olduğunu sorardım! "

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri