fıkralar3

rapor

Kayıtlı Üye
Temel okulun ilk günü öğlen eve neşe içinde koşarak girmiş : "Anne, anne! Bugün öğretmen alfabeyi öğretmeye başladı. Herkes 'c'ye kadar sayabilirken ben 'e'ye kadar sayabildim. Karadenizli olduğum için değil mi?". Annesi yanıtlamış : "Evet yavrum, o yüzden.". İkinci günü öğlen yine eve neşe içinde koşarak girmiş : "Anne, anne! Bugün öğretmen rakamları öğretmeye başladı. Herkes '4'e kadar sayabilirken ben '6'ya kadar sayabildim. Karadenizli olduğum için değil mi?". Annesi yanıtlamış : "Evet yavrum, o yüzden.". Üçüncü günü öğlen yine eve neşe içinde koşarak girmiş : "Anne, anne! Bugün okulda arkadaşlarla pazumuzu ölçtük. Onlarınki en fazla 23 santim gelirken benimki 43 santim geldi. Karadenizli olduğum için değil mi?". Annesi yanıtlamış : "Hayır yavrum! Onlar 7, sen 17 yaşında olduğun için!..".

Genç is adami uçaga binmek üzere havaalanina gelir ve bilet kontrolü yapilan masaya giderek, elindeki valizleri teslim eder.
Görevli; "Biletinizi alabilir miyim?" der.
Adam biletini verir ve ekler; "Biletimden göreceginiz gibi Amsterdam'a gidiyorum. Ancak, verdigim yesil valizin Londra'ya, mavi olanin da Paris'e gitmesini istiyorum."
Görevli saskinlikla ; "Özür dilerim, ancak bunu yapmam mümkün degil".
Bunun üzerine genç adam; "Bunu duyduguma çok sevindim. Geçen sene yapmistinizda!"

--------------------------------------------------------------------------------

Bir Ingiliz doktor diyor ki : Tip bilimi bizde öyle
ilerledi ki, biz bir adamın beynini alırız ve başkasına koyarız ve onu altı haftada iş arayacak hale getiririz.

Alman doktor diyor ki : Bu hiç birsey diil; biz bi adamin beynini çıkarırız ve baskasına koyarız ve onu dört haftada şavasa hazır hale getiririz.

Amerikalı doktor da diyor ki ; Beyler siz çok geridesiniz. Biz
Teksastan bir beyinsizi aldık ve beyazsaraya
koyduk. Simdi ülkenin yarısı iş arıyor, yarısı da savaşa hazırlanıyor

--------------------------------------------------------------------------------

Bir Gün Temel Cemal Ve Dursun Tren Istasyonuna Giderler.bakarlar Ki Trenin Kalkmasina Bir Saat Var ''haçan Ha Burda Boşina Peklemeyelum'' Der Temel Ve Bir Yere Gidip Yemek Yemeğe Karar Verirler.zaman Geçer Temel Birde Bakar Ki Tren 5 Dakika Sonra Kalkacak .hepsi Birden Koşar Treni Yakalamaya çalişir.cemal Ile Dursun Trene Atlar Ama Temel Koşar Koşar Yetişemez Treni Kaçirir.başlar Gülmeye Gülmekten Yerlere Yatar .bunu Gören Orda çalişan Bir Görevli Temele Sorar:

_hemşerim Neden Gülüyorsun?
_treni Kaçurdum Arkadaşlarum Bindi Oğa Cüleyrum
_hem Treni Kaçirmişsin Hemde Gülüyorsun Haa
_ Asil Yolci Ben Idum Onlar Beni Uğurlamaya Gelmişti

İMALAT HANE

- Bu bu nedir bu ?

- Hii yahu sen bunun ne olduğunu bilmiyormusun ?

- Elbette biliyorum. Bu böceğin bu imalathanede ne işi var

- Haaa . Dur bir bakayımmmmm. Lan İbram, bu bizim böceklerden mi haaaa?

- Hımmm bakayım usta. Yok usta bu bizim böceklerden değil.

- Bak bizim dilmiş. Bizim böceklerimizin hepsi kadrolu. Herhalde yandaki dükkandan girdi.

- Yahu ne biçim adamlarsınız. Bu böceğin burada ne işi var?

- Yahu böcek bizim değil diyorum sen ne söylüyorsun. Git onu böceğin sahibine sor. Töbe töbeeeee.

- Pes valla. Ahaaaaaa. Bu kedilerde ne böyle?

- Nası ne kedilerde ne böyle. Bildiğin kedi işte. Seveceksen çağırayım. Yanlış aşı filan oldun mu. Bizim kediye kuduz filan geçmesin. Geee pisi pisiii

- Töbe töbe. Bunca yıldır denetlemelere giderim böylesini ilk defa görüyorum

- Tabi ilk defa görücen. Biz kedilerimize çok iyi bakıyoruz.

- Bu kedilerin bu imalathanede ne işi var?

- Senin su faturalarından haberin yok galiba.

- Nası yani. Su faturasıyla kedilerin ne alakası var?

- Olmaz olurmu. Bulaşıkları suda yıkasak dünyanın parası. Bulaşıkları kedilere yalatıyoruz. Hem kedileri doyurup sevaba giriyoruz, hem de su harcamayıp ekonomiye katkı sağlıyoruz. Birdeeeee

- Nası birde

- Canım buradaki fareleri yiyorlar

- Burada farede mi var?

- Hiiii nolmuş olcak tabi. Korkma kediler varken ortaya çıkmıyorlar

- Off offf . Ne biçim imalathane burası. Burada yapılanları vatandaş nasıl yiyor

- Sen bizim satış reyonumuzu görmüyon galiba. Herşey gıcır gıcır

- Offf off, şimdi bu örümcek ağları içinde bir şeyler bulursun

- Hangi örümcek ağları için?

- Hangisi olacak her yer örümcek ağı

- Haaaa yahu sen hiç gıda imalathanesinde sinek ilacı kullanıldığını gördün mü?

- Sinek ilacıyla örümcek ağı arasında ne gibi bir ilişki var anlayamadım

- Hiiii sen boşuna okumussun abi. Ahaaa buradaki sinekler örümcek ağına takılıp çevreye zarar vermeden ölüyorlar. Biz hayvanları kimyasal yoldan değil doğal yöntemlerle öldürüyoruz. Aslında devletin bizi ödüllendirmesi lazım.

- Doğru söyledin. Şimdi biz sizi şu ceza makbuzu ile ödüllendireceğiz.

- Haaaa . Ceza makbuzu mu?. Biz cezayı hak edecek ne yaptık ki

- Haklısın. Aslında size küçük ceza kesmemizi sağlayan, sizin çalışmanıza izin veren sisteme ceza kesmek lazım yaaa

- Haaaaa

SARIŞINLAR

Bir gün bütün sarışınlar toplanıp ''aptal sarışın'' imajını ortadan kaldırmak için aralarından bir kişiyi seçip büyük bir stadyumda jüri önüne çıkartırlar.
Jüri sorar; "4 kere 4 kaç eder?"
Sarışın düşünür düşünür ve ''44''cevabını verir.
Bütün stadtaki sarışınlar ayağa kalkıp bi şans daha bi şans daha diye bağarırlar.
Jüri bir şans daha verir ve sorar ''3 kere 3 kaç eder''
Sarışın "33" diye cevap verir.
Jüri yanlış olduğunu söyleyince bütün stadtaki sarışınlar yine ayağa kalkarak ''bi şans daha bi şans daha'' der.
Jüri son bir şans verir ve sorar ''2 kere 2 kaç eder?"
Bizim sarışın cevap verir ''4" ve aniden bütün stad ayağa fırlar
"bi şans daha bişans daha......"

Sarışın yanmış iki kulağıyla doktora gider.
Dr-Kulaklariıa ne oldu
s- Ütü yapıyordum ve telefon çaldı. Ben de telefon diye ütüyü koydum kulağıma.
Dr-Peki öteki kulağına ne oldu?
s- Lanet olası tekrar aradı...

New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarışın bir hanım
yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşca vakit geçirmek
için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatıyor:
-Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz,
sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar vereceğim. Ve ilk soruyu soruyor:
-Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?
Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar çıkarıp adama uzatmış.
Soru sorma sırası sarışına gelmiş:
-Tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla asağı inen şey nedir?
Adam dakikalarca düşünmüş. Yanıtı bulamamış... Cuzdanından 50 dolar çıkarıp kadına uzatmış.
Kadın parayı kibarca alıp çantasına koyarken avukat merakla sormuş:
-Cevap ne?
Kadın tek kelime etmeden çantasını açmış ve 5 dolar çıkarıp adama uzatmış...

- Sarisin bir bayan evine yeni TV almak ister ve bir dükkana girer. Saticiyi yanina cagirir ve " Bu TV yi almak istiyorum" der. Bunun üzerine satici "olmaz hanim efendi, biz sarisinlara birsey satmiyoruz" diye yanit verir. Sarisin kadin eve gider ve saclarini siyaha boyar. Ertesi gün yine ayni dükkana gider ve " bu TV yi almak istiyorum" der. Dükkanda calisan bey bir gün öncesi gibi ayni cevabi verir ve " sarisinlara satis yapmiyoruz" der. Sarisin eve gider ve bu sefer lens takip, tenine koyu renk boyalar sürüp kendini baya bi esmere benzetir. Yine ayni dükkana gider ve almak istedigi aleti saticilardan birine gösterir. Ama ki satici ayni cevabi verir. Sarisin kadin öfkelenir ve sorar "benim sarisin oldugumu nereden anladiniz ?" Hanim efendi bu almak istediginiz alet TV degil bir mikrodalga firini.

APTAL SARIŞIN

Bir sarisin, bir kizil ve bir esmer kiz yanmakta olan bir binanin çatisinda mahsur kalmislar. Itfaiye hemen olay mahaline gelmis, gerekli cihazlari cikarmislar. Çatidan atlayanlari tutmak için yanlarinda getirdikleri çarsafi tuttuktan sonra çatiya dogru seslenmisler;
- "Atla. Bu tek sansimiz." Esmer olan kiz çatinin kenarina kadar gelmis ve kendisini asagiya birakmis. Tam çarsafa gelirken,
itfaiyeciler birden çarsafi kenara çekmisler. Esmer kiz domates salçasi gibi yere yapismis. Itfaiyeciler tekrar çatiya seslenmisler;
- "Hadi atla. Yoksa kurtulamayacaksin." Kizil saçli asagiya bagirmis;
- "Atlamam. Biraz once yaptiginiz gibi çarsafi çekersiniz siz". Itfaiyeciler;
- "Hayir, çekmeyiz. Biz sadece esmerler icin bunu yapariz". Boyle söylenince, kizil saçli da kendisini çatidan asagiya
birakmis. Itfaiyeciler esmer kizda oldugu gibi yine aniden çarsafi kenara çekince kizil saçli da elmali kek gibi yere serilmis. Çatida sadece sarisin kalmis. Itfaiyeciler daha önce de yaptiklari gibi;
- "Atla, atla.Yoksa yanarak öleceksin" demisler. Sarisin;
- "Kesinlikle atlamam. Iki arkadasim atladiginda çarsafi çektiniz. Ben atlarken de çekersiniz" Itfaiyeciler;
- "Kesinlikle çekmeyecegiz. Söz veriyoruz." Sarisin kiz;
- "Bakin, sizin çarsafi çekmeyeceginize güvenemiyorum. Simdi çarsafi yere birakin ve etrafindan çekilin..."

MAFYA BABASI

>
>*Mafya Babası
>*Mafya babası korumaya aldığı müesseselerden haraçları toplamak için yeni
>bir tetikçi buldu.Seçtiği adam sağır ve dilsizdi. Baba, yeni tetikçinin
>polisin eline geçerse, fazla bir şey anlatmasının mümkün olamayacağını
>düşünüyordu böylece..Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve
>tetikçiye adamlarını gönderdi. Adamların sağır dilsizle anlaşmaları mümkün
>olmadı tabii.Bunun üzerine "Baba" sağır dilsizi odasına aldırttı. Bir de
>işaret
>alfabesi bilen tercüman buldular.
>
>Tercüman işaretle sordu:
>
>*"Para nerde?.."*
>
>Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:
>
>*"Ne parası.. Benim paradan haberim yok.. Neden bahsettiğinizi
>anlamıyorum."
>*
>
>Tercüman tercüme etti.
>
>*"Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş.."*
>
>Baba 38'liğini koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadı..
>
>*"Şimdi sor bakalım, para nerde?.."*
>
>Tercüman işaretle sordu:
>
>*"Para nerde?."*
>
>Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:
>
>*"Central Park ta, Batı 78 inci Caddeye açılan kapıdan girince soldan
>üçüncü
>ağacın kovuğunda 100 bin dolar var." *
>
>Baba öfkeyle gürledi:
>
>*"Ne dedi?.."*
>
>Tercüman yanıtladı:
>
>*"Dedi ki hala neden bahsettiğinizi anlamıyormuş. Ayrıca diyor ki,o tetiği
>çekmeyi de kıçınız yemezmiş!.." *
>

Paylaşım İçin TşkLer !

Selvi Gibi Umutlar
Döndü Birer İğdeye,
Geçti Borun Pazarı
Sür Eşşeği Niğdeye..

saol güzeldi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri