fıkralar

sadisst

Kayıtlı Üye
HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN

Köyün hocası bir gün Temelin yanına gelir
. -Temel sana öldükten sonra ne olacağını söyliyeyimmi der
Temel merakla
-Söyle hocam der
hoca başlar anlatmaya
-Sen öleceksin, biz seni gömeceğiz sonra etlerin çürücek ot olacak, bizim inek gelip o otları yiyecek sonrada sindirip bi kenara yediklerini sıçacak, ben gelip o boka bakıp 'Ula Temel ne idin ne oldun' diyeceğim. Hiç bozuntuya vermeyen Temel
-Hoca bende sana öldükten sonra ne olacağını anlatayımmı der
hoca
-anlat bakalım, Temel
-Hoca sen öleceksin seni gömeceğiz etlerin çürüyecek ot olacak bizim inek o otları yiyecek ve bi kenara sı.acak sonra ben o boka bakıp 'ULA HOCA HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN' diyeceğim...

FİZİK DERSİ VE TEMEL

idris dursun ve temel fizik dersindeyken ögretmen idrisi kaldırıp sormus araba kullanıyorsun ve hava cok sıcak oldu ne yaparsın ?
-camı acarım hocam
-peki o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir?
idris bilemedim der ve 0 alıp oturur.Ogretmen dursunu kaldırır ve aynı soruyu sorar dursun
-ceketimi çıkarırım
-daha sıcak olursa
-camı acarım hocam
-heh işte o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir ?
dursun bilemedim der ve 0 alıp oturduktan sonra ogretmen temeli kaldırır
-araba kullanıyorsun ve cok sıcak oldu ne yaparsın?
-ceketimi çıkarırım
-daha sıcak oldu
-gömleğimi çıkarırım
-daha sıcak oldu
-pantalonumu çıkarırım
-daha sıcak oldu
-iç çamaşırlarımı çıkarırım
-çok daha sıcak oldu
-hocam vallah(burda küfür vardı ben deişteirdim) açmam o camı

KIMSE YOKTU

adamın biri,kiliseye günah çıkarmaya gider.rahiple birlikte karşılıklı günah çıkarma hücrelerine girerler.adam "peder,büyük günah işledim." "ne yaptın anlat bana oğlum,tanrı seni affedecektir." "dün kız arkadaşımın evine gittim,kızkardeşinden başka evde kimse yoktu.kimsenin olmadığını görünce kardeşiyle olduk" "ooo...bu çok kötü evlat.fakat yaptığının kötü bir şey olduğunun farkındasın" "peder geçen hafta kız arkadaşımı görmeye işyerine gittim.iş arkadaşlaşlarından biri dışında işyerinde kimse yoktu.kimsenin olmadığını görünce iş arkadaşıyla birlikte olduk" "yaaa..bu hiç de iyi
DEĞİL EE PEDER BURDADA YALNIZIZ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri