Fikralar kesİn gÜleceksİnİz:d

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
FLÜT
Adam çok ünlü olan bir senfoni orkestrasini dinlemeye gitmis. Konser mukemmelmis ama flut calan adamin flutune cok sert davrandigini
farketmis. Konser sonunda dayanamayip adama neden flutune bu kadar sert davrandigini sormus. Adam da

"Aah be kardesim demis, Bu flute ben kotu davranmayayim da kimler davransin, dinle bak;

Amerikan baskanina konser vermistik, baskan konserimizi cok begendi, herkese caldigi alet agirliginca altin verin dedi. Herkes zengin oldu

bize duse duse 10 dolar dustu.

Rus devlet baskanina konsere gittik. O da cok begendi, herkese caldigialetin aldigi kadar votka verin dedi. Millet zom olana kadar icti bana 1 bardak ancak dustu.

Iran baskani Humeyni ye konsere gittik, hiç begenmedi. Herkesin caldigi aleti kicina sokun dedi, kimseninki girmedi bu meret bana girdi."

TUVALETTE MUHABBET
Adamın bağırsakları bozulmuştu. Telaşla boş bir kabin buldu ve hacetini giderirken yan taraftan hoş bir ses duydu,
- MERHABA
- merhaba dedi birazda şüphe ile
- NASILSIN ?
- şimdi biraz daha iyiyim.
-NE YAPIYORSUN ?
-kakamı yapıyorum diye cevapladı. birazda tuvalette yapılabileceklerin az seçenekleri ile
-HAYATIM TELEFONU KAPAYALIM TUVALETTEKİ BİR GERZEK SANA SORDUKLARIMA CEVAP VERİYOR

POLİSLİK

Bir süre pazarlamacılık yapan genç daha sonra sınava girip polis olmuş.

Yolda rastladığı bir arkadaşı sormuş.

-Nasıl işinden memnunmusun?

-'Evet' demiş polis.
"Bizim mesleğin en iyi tarafı da şu ki,müşteri daima haksız."

NEDEN OTOBÜSE BİNDİK?

Küçük çocukla babası belediye otobüsüne bindiler.
Biletçi durmadan bağırıyordu:
_Beyler yürüyelim!
Her duraktayeni yolcular biniyor, biletçi bağırıyordu:
_Yürüyelim beyler!Siz şapkalı bey, ilerleyin lütfen!
Birkaç duraktan sonra, artık otobüste, değil yürümek, adım atacak yer kalmamıştı.
Ama biletçinin sesi hiç kesilmiyordu:
_Yürüyelim beyler!
Çocuk iyice sıkışmıştı.Babasına sordu:
_Babacığım madem ki yürüyecektik, neden otobüse bindik?

HORLAMA

Bir satıcı küçük kasabaya geldiğinde artık saat çok geçtir ve şansına bulabildiği tek oteldeki tüm odalar tutulmuştur.

Satıcı yalvarır:Tek bir yatağınız bile yok mu? nerede olsa yatarım...

Resepsiyon memuru cevap verir: Esasında iki yataklık ve bir yatağı boş bir odam var ama o odadaki öyle bir horluyor ki yan odadakiler tüm gece şikayet ettiler.
Satıcı : Önemli değil, farketmez, o tek yatağı bana veriniz...

Ertesi sabah satıcı gözleri parlak ve çok dinç bir şekilde kahvaltıya iner.

Otelci sorar: Nasıldı geceniz?
Satıcı : Hiç bu kadar iyi olmamıştı... Odaya girdim,adama'iyi geceler güzelim'diyerek bir öpücük verdim, gecenin geri kalanında uyanık olarak beni izledi... ))))

HAKEDENE R3P İ UNUTMAYALIM LÜTFEN:d

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri