Fevzi Özkan'dan taraftara çağrı..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Adanasporlu Fevzi Özkan, Diyarbakırspor maçı öncesi genel bir değerlendirme bulunurken taraftara çağrıda bulundu..

Tavşanlı karşısında aldıkları galibiyet ile biraz rahatladıklarını ve seri yakalamak istediklerini anlatan Fevzi, "Samsun maçını kazanıp bir seri yakalamak istiyorduk, ancak olmadı. Şimdi önümüzde Diyarbakır maçı var, onlar da kötü dönem geçiriyor. Diyarbakır ve ardından Karşıyaka maçlarını kazanarak seriye bağlamak istiyoruz" dedi.

'Geçen yıl çok başarılıydınız, sıkıntı nerede?" sorusuna ise Fevzi Özkan, "Sıkıntının nerede olduğunu bizde bilmiyoruz. Geçen yıl sadece ben değil, takım olarak iyiydik ve hepimiz ön plana çıkıyorduk. Oyun sistemini bir türlü oturtamadık. Ben de kendime özeleştiri yapıyorum. Ben de geçen yıla oranla düşüşte olduğumu biliyorum. Ama biz de bu işten ekmek yiyoruz. Herkes düşüşümü evlenmeme bağlıyor ama öyle değil. Geçen yıl nişanlayımdım. İnşaallah bu hafta ben de başlayacağım ve en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Adanaspor taraftarını çok sevdiğini hatırlatan Fevzi Özkan, "B kategorisinde şampiyon olduğumuzda ve geçen yıl şampiyonluk mücadelesi verirken Adanaspor taraftarı bize çok katkı yaptı. Hepsinden özür dileyerek konuşuyorum, bana kızmasınlar ama geçen yılki gibi değiller. Takım kötü olabilir ama bize destek olurlarsa bu işin üstesinden çok kolay gelebiliriz. Geçen yıl kötü gittiğimiz neredeyse birçok maçta berabere kaldığımız maçlarda Adanaspor taraftarı bize çok destek oldu. Ama bu sene öyle değil, özür diliyorum fakat bize köstek oluyorlar.Demek ki iyi gidince iyiymiş. Kötü dönemden geçiyoruz. 30. dakikada küfür etmemelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı..

Menteşe: "Hesabı maçtan sonra soralım"
Turuncu-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Cemal Gürsel Menteşe, çok önemli bir virajdan geçtiklerini hatırlatarak, "Bizim için taraftarın desteği çok önemli. Oyuncular üzerinde stres var. Bunu atlatmamız gerekiyor. Maç içerisinde ıslıklamak yerine onları alkışlayalım.. Maç oynanırken hesap sormak takıma zarar verir. Eğer bir hesap soracaksak 90 dakikanın bitmesini bekleyelim. Çünkü futbol 90 dakikalık bir oyun. 0-0 giden bir maçta 90.dakikada bile gol bulup kazanabilirsiniz. Adanaspor taraftarı geçmişte takımına çok büyük katkı koymuştur. Diyarbakır maçında da bize katkı koyacaklarına inanıyorum" dedi.

Diyarbakır provası A2 ile
Adanaspor’da, Diyarbakırspor maçı hazırlıkları bugünde devam etti. Öğleden sonra Çatalan Tesislerinde çalışan takımda Teknik Direktör Cemal Gürsel Menteşe futbolcularına kenardan yapılan ortalara gol çalışması yaptırdı. Özellikle siyahi oyuncu Mbilla yaptığı etkili vuruşlarla dikkat çelen isim oldu. Sakatlığı devam eden kaptan Bülent Bölükbaşı çalışmayı kenardan izledi.
Bu arada Diyarbakırspor maçı hazırlıkları çerçevesinde A2 takı ile bugün saat 15:00’ta birhazırlık maçı oynanacağı açıklandı.

Ahmet Dursun: "1-0 olsun bizim olsun"
Adanaspor’un tecrübeli oyuncularından Ahmet Dursun, iyi futboldan çok kazanmanın önemli olduğunu ve Diyarbakırspor’u mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi.
Saha ve seyirci avantajının önemine değinen Ahmet "Adana’da oynadığımız maçlarda rakiplerimize oyunsal olarak baskı kurduğumuz bir gerçek. Diyarbakırspor maçında golü önce bulursak farklı kazanma şansımızda olur. Ama öncelikli olarak 1-0 olsun bizim olsun düşüncesindeyiz. Seyircimiz de bizlere destek vererek oyunun sıkıştığı anlarda devreye girmelidir" dedi.

Serkan Şenyürek

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri