Fethiye Lisesi

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 29 Eylül 1966 yılında Lise 1. sınıfa 4 şube olarakeğitim öğretime başlamıştır. Açıldığı yıllarda Atatürk İlkokulu ile aynı binayı paylaşmıştır. 1969 yılında Atatürk İlkokulu kendi binasına taşındıktan sonra kendi binasında müstakil olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.
1994-1995 Öğretim yılından itibaren bünyesinde Yabancı Dil Ağırlıklı Lİse'de öğretime başlamıştır.

images.asp

OKULUMUZUN FİZİKİ YAPISI

Okuumuz Fethiye Şehir merkezinde, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk ve Okul Caddeleri arasında 12820 metrekare arsa üzerine örnek bir bina olarak inşa edilmiştir.
Genel Lise Birbirine bağlı üç blok ve blokların önünde blokları birbirine bağlayan aynı zamanda spor salonu ve idare bina bağlantısını sağlayan bir koridora sahiptir. Yirmi derslik, bir Fizik, bir Kimya, bir Biyoloji ve bir Bilgisayar Laboratuvarı, Kütüphane ve okuma Salonu iki tuvalet ve malzeme depoları mevcuttur.
Yabancı Dil Ağırlıklı Lise üç katlı bir binadadır. Ondört sınıf, İki İdari Oda, İki Pisikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi ve bir arşiv mevcuttur. İkinci katında dört sınıf ve iki idari oda bulunmaktadır.
Ayrıca bir kapalı spor salonu, bir halı saha, bir çok amaçlı salon ve müstakil idari bina ile bir kantin vardır.

images.asp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri