4 kişilik hazır erişte 1 çorba kaşığı fesleğen sos
1 diş doğranmış sarımsak 1 adet doğranmış domates (ince kiyim kesim)
100 gr doğranmış soğan (ince kiyim) 1 çay kasığı köri sos
Yeterince tuz ve biber 2 çorba kasığı krema
50 gram tereyağı
Feleğen Sos i: 50 gr dövülmüş ceviz içi 50 gr dövülmüş fındık içi
2 diş sarımsak (ince kıyılmış) 1 kahve fincanı sıvı yağ
Yeterince tuz ve biber 1 kahve kasığı kıyılmış taze fesleğen
Erişteyi normal makarna gibi haşlayın, soğuduktan sonra üzerine hazırladığınız sostan dökerek servis yapın.
1 diş doğranmış sarımsak 1 adet doğranmış domates (ince kiyim kesim)
100 gr doğranmış soğan (ince kiyim) 1 çay kasığı köri sos
Yeterince tuz ve biber 2 çorba kasığı krema
50 gram tereyağı
Feleğen Sos i: 50 gr dövülmüş ceviz içi 50 gr dövülmüş fındık içi
2 diş sarımsak (ince kıyılmış) 1 kahve fincanı sıvı yağ
Yeterince tuz ve biber 1 kahve kasığı kıyılmış taze fesleğen
Erişteyi normal makarna gibi haşlayın, soğuduktan sonra üzerine hazırladığınız sostan dökerek servis yapın.