Feriköyspor inançlı

karagümrük

Kayıtlı Üye
000DSC07778.jpg

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Feriköyspor hafta sonu Babaeskispor’la deplasmanda çok kritik 90 dakikaya çıkacak. Kırmızı-Beyazlılar’da hedef bu maçı alarak en azından baraj maçı oynayarak ligde kalmak. Teknik Direktör Gazi, zor günlerinde taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Feriköyspor Teknik Direktörü Kamuran Gazi yaptığı açıklamada, “Babaeskispor maçı bizim için altı puanlık bir maç. Ben Feriköyspor’un ligi çok iyi bir derecede bitireceğine inanmaktayım. Futbolcularım ile bu inancı yaşıyorum. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İyi antre ediliyoruz. Ben bu çalışmalarımızın ve inancımızın karşılığını alacağımıza inanmaktayım. Son maçlarımızda taraftarlarımızı ve yöneticilerimizi yanımızda istiyoruz. Önümüzde telafisi imkanı olmayan maçlarımız var. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Kazanmamız ekip olayına bağlı ve biz de iyi bir
Ekibiz” dedi.

000DSC07783.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri