karagümrük
Kayıtlı Üye
BİGASPOR: 0 FERİKÖYSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Feriköyspor, deplasmanda Bigaspor’u 1-0 yenerek liderliğe yükseldi.
İlk devresi düşük tempoda süren maçın ikinci yarısında Feriköy ekibinin üstünlüğü vardı. 78. Dakikada ceza sahasına ortalanan topta yan hakem ofsayt bayrağını kaldırırken, orta hakem topun Bigaspor kaptanı Fatih'in eline çarptığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. İtirazlar sonucu değiştirmedi ve penaltı atışı için Hatip topun başına geçti. Kaleci Ali Yasin'in kapattığı köşenin tersine topu gönderen Hatip, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Tribünde dostluk görüntüleri
Maç bu skorla sona ererken tribünlerde Bigaspor taraftar grubu Afacanlar ile Feriköylü taraftarlar arasında dostluk görüntüleri vardı. Maç öncesi Bigasporlu taraftarlar, Feriköy'den gelen taraftarları stat girişinde karşıladılar. Maç anında da Bigalı taraftarlar Feriköy lehine, Feriköylüler de Bigaspor lehine tezahüratlar yaptı.
Maçın bitiş düdüğü çalmasına rağmen tribünleri terk etmeyen Afacanlar, takım otobüsünün önünü keserek futbolculardan önümüzdeki hafta için galibiyet sözü vermesini istedi. Kaptan Fatih Şencan otobüsten inerek taraftarlar ile konuştu. Antrenör Vehbi Cevher ve kaptan Fatih Şencan'dan galibiyet sözü alan Afacanlar, alkışlar eşliğinde takımı sosyal tesislere uğurladılar.