feridegumm
Bayan Üye
:106:
kucak dolusu sevgiler sayfamı okuyan herkese ! :2:
İsmim Feride :153:
Denizli'liyim 13.06.95 doğumluyum.
hayallerimi iyi bir doktor olmak süslüyor. bunun için çalışıyorum.
Anadolu öğretmen lisesinde denizlide okuyorum. neden öğretmen lisesi ? derseniz okulun eğitimi iyi olduğu için böyle bir seçim yaptım.
rock ve metal müziğe karşı ayrı bir ilgim var.♥ fakat beğenirsem diğer türlerden de dinlerim.
Fenerbahçe'liyim.♥ maç muhabbetini sevmem. isterse yenilsin şike olayı falan benim ilgi alanım dışında..
Patates kızartması köfte kalamar schnitzel wazgeçilmezlerimdirrr :147:
kolayca aşık olmam birine , ama kolayca hoşlanırım birinden
sadece sevgiklerime inat yapmam; onun dışında inatçıyımdır. :91:
evliliğin kutsallığına inanırım. ♥
sarı dışındaki her rengi giymeyi severim.
iyi giyinmeye özen gösteririm.
kızdırılırsam içimden bi şeytan çıkabilir . damarıma basılmadıkca zararsızımdır.
gezmeyi, müzik dinlemeyi , dans etmeyi , temizlik yapmayı severim .
parfümüm, saatim, telefonum, kulaklığım, siyah kalemim ve eyeliner'ımdan vazgeçemem.
bi de ailemden ♥
özgürlüğüme düşkünümdür ikizler burcu olarak
kıvırcık saclarımı sevmezdim. Ama uzadıkca tatlı olmaya basladılar.
yeni arkadaşlıklara açık bi kişiliğimdir her zaman, ama herkes bitanelerimden olamaz
Geometriyi severim
insanlara ve düşüncelerine saygı duyar her kim ve nasıl olursa olsun düşüncelerine önem veririm.
lüks arabalar ilgimi çeker
doğallıktan yanayımdır her konuda yapmacıklığa alerjim vaaaar.
denizi çok severim . .
gitar çalıyorum 4 senedir. fakat iddiam yok dersler dolayısıyla geliştiremedim çok vakit ayırıp da yine de vasat değilim
genel anlamda neşeliyimdir, çok kolay üzülmem ama ufacık bir sey beni mutlu etmeye yeter eğer doğru kişi yaptıysa
benden bu kadar merak edip sabır gösterip sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim , sıktıysam af dilerim :174:
:8: Saygılar , sevgiler .. :106:
kucak dolusu sevgiler sayfamı okuyan herkese ! :2:
İsmim Feride :153:
Denizli'liyim 13.06.95 doğumluyum.
hayallerimi iyi bir doktor olmak süslüyor. bunun için çalışıyorum.
Anadolu öğretmen lisesinde denizlide okuyorum. neden öğretmen lisesi ? derseniz okulun eğitimi iyi olduğu için böyle bir seçim yaptım.
rock ve metal müziğe karşı ayrı bir ilgim var.♥ fakat beğenirsem diğer türlerden de dinlerim.
Fenerbahçe'liyim.♥ maç muhabbetini sevmem. isterse yenilsin şike olayı falan benim ilgi alanım dışında..
Patates kızartması köfte kalamar schnitzel wazgeçilmezlerimdirrr :147:
kolayca aşık olmam birine , ama kolayca hoşlanırım birinden
sadece sevgiklerime inat yapmam; onun dışında inatçıyımdır. :91:
evliliğin kutsallığına inanırım. ♥
sarı dışındaki her rengi giymeyi severim.
iyi giyinmeye özen gösteririm.
kızdırılırsam içimden bi şeytan çıkabilir . damarıma basılmadıkca zararsızımdır.
gezmeyi, müzik dinlemeyi , dans etmeyi , temizlik yapmayı severim .
parfümüm, saatim, telefonum, kulaklığım, siyah kalemim ve eyeliner'ımdan vazgeçemem.
bi de ailemden ♥
özgürlüğüme düşkünümdür ikizler burcu olarak
kıvırcık saclarımı sevmezdim. Ama uzadıkca tatlı olmaya basladılar.
yeni arkadaşlıklara açık bi kişiliğimdir her zaman, ama herkes bitanelerimden olamaz
Geometriyi severim
insanlara ve düşüncelerine saygı duyar her kim ve nasıl olursa olsun düşüncelerine önem veririm.
lüks arabalar ilgimi çeker
doğallıktan yanayımdır her konuda yapmacıklığa alerjim vaaaar.
denizi çok severim . .
gitar çalıyorum 4 senedir. fakat iddiam yok dersler dolayısıyla geliştiremedim çok vakit ayırıp da yine de vasat değilim
genel anlamda neşeliyimdir, çok kolay üzülmem ama ufacık bir sey beni mutlu etmeye yeter eğer doğru kişi yaptıysa
benden bu kadar merak edip sabır gösterip sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim , sıktıysam af dilerim :174:
:8: Saygılar , sevgiler .. :106:
son olarak bir not : hakkımdaki sorularınızı cevaplayabilirim.
Son düzenleme: