ferideee ~

feridegumm

Bayan Üye
:106:

kucak dolusu sevgiler sayfamı okuyan herkese ! :2:

İsmim Feride :153:

Denizli'liyim 13.06.95 doğumluyum.

hayallerimi iyi bir doktor olmak süslüyor. bunun için çalışıyorum. :)

Anadolu öğretmen lisesinde denizlide okuyorum. neden öğretmen lisesi ? derseniz okulun eğitimi iyi olduğu için böyle bir seçim yaptım.

rock ve metal müziğe karşı ayrı bir ilgim var.♥ fakat beğenirsem diğer türlerden de dinlerim.

Fenerbahçe'liyim.♥ maç muhabbetini sevmem.:) isterse yenilsin şike olayı falan benim ilgi alanım dışında..

Patates kızartması köfte kalamar schnitzel wazgeçilmezlerimdirrr :D :147:

kolayca aşık olmam birine , ama kolayca hoşlanırım birinden :)

sadece sevgiklerime inat yapmam; onun dışında inatçıyımdır. :91:

evliliğin kutsallığına inanırım. ♥

sarı dışındaki her rengi giymeyi severim.

iyi giyinmeye özen gösteririm.

kızdırılırsam içimden bi şeytan çıkabilir . :) damarıma basılmadıkca zararsızımdır.

gezmeyi, müzik dinlemeyi , dans etmeyi , temizlik yapmayı severim . :)

parfümüm, saatim, telefonum, kulaklığım, siyah kalemim ve eyeliner'ımdan vazgeçemem. :)
bi de ailemden ♥

özgürlüğüme düşkünümdür ikizler burcu olarak :)

kıvırcık saclarımı sevmezdim. Ama uzadıkca tatlı olmaya basladılar. :)

yeni arkadaşlıklara açık bi kişiliğimdir her zaman, ama herkes bitanelerimden olamaz :)

Geometriyi severim :)

insanlara ve düşüncelerine saygı duyar her kim ve nasıl olursa olsun düşüncelerine önem veririm.

lüks arabalar ilgimi çeker :)

doğallıktan yanayımdır her konuda yapmacıklığa alerjim vaaaar.

denizi çok severim . .

gitar çalıyorum 4 senedir. fakat iddiam yok dersler dolayısıyla geliştiremedim çok vakit ayırıp da yine de vasat değilim :)

genel anlamda neşeliyimdir, çok kolay üzülmem ama ufacık bir sey beni mutlu etmeye yeter eğer doğru kişi yaptıysa ;)

benden bu kadar :) merak edip sabır gösterip sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim , sıktıysam af dilerim :) :174:

:8: Saygılar , sevgiler .. :106:

son olarak bir not : hakkımdaki sorularınızı cevaplayabilirim. :)

Son düzenleme:
---> ferideee ~

Hoşgeldin abisi aramıza kardeşim yaşındasın :)

Forumda Halime var. Kendisini tanıdığımdan beridir Tıp okumaya hazırlanıyor ve güzel de bir hedefi var. Sen hedefini koy ve biraz azimle çalış her yeri yazarsın emin ol.

Aramıza hoşgeldin + Seni tanımak güzeldi :)

---> ferideee ~

GüzeL Ve Sade bir AnLatım OLmuŞ Hayatında başarıLar diLerim Tekrardan hoşgeldin Aramıza Ve Memnun Oldum :D

---> ferideee ~

Hoşgelmişsin Feridecim :) Kendini çok iyi alatmışsın . Evliliğin kutsallığına hep inan olur mu :)

---> ferideee ~

Hoşgeldin abisi aramıza kardeşim yaşındasın :)

Forumda Halime var. Kendisini tanıdığımdan beridir Tıp okumaya hazırlanıyor ve güzel de bir hedefi var. Sen hedefini koy ve biraz azimle çalış her yeri yazarsın emin ol.

Aramıza hoşgeldin + Seni tanımak güzeldi :)

hoşbuldum abicim diyeyim o zaman :) Halimeyi tanımak isterim öyleyse :)
evet hedefimi koyduktan sonra sadece çalışmak kalıyor geriye :) ben de seni tanıdığıma sevindim :)

GüzeL Ve Sade bir AnLatım OLmuŞ Hayatında başarıLar diLerim Tekrardan hoşgeldin Aramıza Ve Memnun Oldum :D

teşekkür ederim ben de dilerim hoşbuldum ben de memnun oldum :)

Hoşgelmişsin Feridecim :) Kendini çok iyi alatmışsın . Evliliğin kutsallığına hep inan olur mu :)

hoşbuldum :) teşekkür ederim :) hep inanıyorum ya sen ? :)

---> ferideee ~

çok hoş anlatmışsın :) biraz daha olsaydı okuyabilrdim yani :) hoşgeldin aramıza tekrardan ferideciğiim.. memnun oldum :)

---> ferideee ~

hosgeldin..hayat sana guzel anladigim kadariyla.
dogru yerdesin..

hoşbuldum :) sadece üzüntülerimi dışarı vurmaktan hoşlanmam o kadar hayat güzel ve kısa :)

çok hoş anlatmışsın :) biraz daha olsaydı okuyabilrdim yani :) hoşgeldin aramıza tekrardan ferideciğiim.. memnun oldum :)

teşekkür ederim ilgin için :) dahası vardır da aklıma gelenler bu kadar. hoşbuldum ben de memnun oldum :)

---> ferideee ~

cok akici anLatmissin MaktuL'ümünde dedigi gibi..

kardesimde ikizLer burcu, yaziLanLari okuyunca sanki onu tarif etmis dedim:)

umarim hedeflerini gerceklestirirsin cnm..

bide yazi rengini bir ton daha koyu yaparsan daha rahat okur herkes ;)

---> ferideee ~

cok akici anLatmissin MaktuL'ümünde dedigi gibi..

kardesimde ikizLer burcu, yaziLanLari okuyunca sanki onu tarif etmis dedim:)

umarim hedeflerini gerceklestirirsin cnm..

bide yazi rengini bir ton daha koyu yaparsan daha rahat okur herkes ;)

peki düzelticem :) teşekkür ederim . evet tipik bi ikizler burcuyum ben de :) inşallah bakıcaz :)

başlıyorum öyleyse birazdan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri