Ferdi Tayfur'dan Sözde "Arabeskçi"lere Veryansın!

Baski34

Kayıtlı Üye
Katıldığı bir programda sadece aşk acısı çektiğinde arabesk dinleyen insanlar yüzünden yaptığı müzikten soğuduğunu belirten arabesk müziğin ünlü ismi Ferdi Tayfur, keyfi yerinde olduğunda pop,rock vb. müzik dinleyen gençlerin, terkedildiklerinde yalandan arabesk dinlemelerini kabullenemediğini açıkladı.

Özel bir kanalda söyleşi programına katılan arabesk müziğin duayenlerinden Ferdi Tayfur, kelimenin tam anlamıyla açtı ağzını yumdu gözünü. Arabeskin yalnızca bir müzik türü olmadığının altını çizen Tayfur, bunun aynı zamanda hayata karşı bir duruş olduğunu ve sadece zor zamanlarında bu müziğe yönelen gençler yüzünden, yaptığı işten zevk alamaz hale geldiğinin altını çizdi.

"Ağırıma Gidiyor!"

Bu şekilde arabesk müzik dinleyen insanların, bir süre sonra durumu karikatürize ettiğini söyleyen Tayfur, bu gibi gençlerin şarkılarına eşlik ederken garip jest ve mimikler yapmasından iğrendiğini, en çok zoruna gidenin de bu gençlerin sağda solda arkadaşlarına "bir akşam gelin de rakı içip, ferdi tayfur, orhan gencebay dinleyelim, çok değişik oluyor" demelerinin olduğunu sözlerine ekledi.

---> Ferdi Tayfur'dan Sözde "Arabeskçi"lere Veryansın!

ALLAH ALLAH ilginc...

herseyin bir zamani var, evet, en cok canim SIKKIN oldugunda arabesk dinlerim, normal hissettigidede ozellikle is yaptigimdada dinlerim.
ama pop vs. dinlerim ne var ki bunda???

bunca senedir yaptigi muzigin kime ve nasil bir ortama hitap ettigini bilmiyorsa diyecek birsey yok..

kendisini severim ve cok inlerim herzaman dinlerim sadece uzgun oldugumda degil ama sirf uzgun oldugunda dinleyenlerede saygi duymak gerek.

ben bugun cok cok keyifli isem huzurum kalmadi diye sarki dinlemek yerine neseli ve canli parcalar dinlemeyi tercih ederim.

Yesıl bunu ferdi tayfur soylemıyo zaten uydurma bi haber komedi yanı :D

eee niye bastan demiyorsunda gercek haber olmadigini, sevdigim bir sanatciya bana veryansin ettiriyorsun...

ALLAHIM ALLAHIm... :)

ferdi babam ne diyosa dogrudur ama ben derdimden degil küçüklügümden berri 13 yaşımdan berri ferdi tayfur arabesk dinlerim başka şarkı dinleyemiyorum arabbesk bence insan derdi olunca degil herzan dinlenebilcek şarkı türüdür bikere eskiler gibi varmı şimdi yaaa varmıı allah aşkına ben şayet şimdiki şarkılara şarkı demiyorum arabesk insanı gerçekten rahatlatıyor

yaa ferdi babam nezman bi programa çıkmış benim haberim yok hiç televizyona bakmıyom ki bi araştirim

Ya bu gercek degıl. asılsız haberler uydurma haber bu :D

seni seni baski34 :)

sonsabah, nikini gordugumde zaten ferdinin sonsabah sarkisi geldi aklima. :)

zaten on istinaden hep bu nicki kullanırım :) sevdigim şarkılarından biridir

yalan haberi niye koyyon kardeşim

vallahi yorumları okumasam varya sana ne oluyo lan dicektim ferdi e tövbe tövbee..kusura bakma ferdicim arkadaşın gazına geldim..gözünü sevem senin..neyleyim sen yoksan eğer tı dı tı dı tı dı dı dı:D

offf son sabah daha hangi bilmediğimiz yanın var senin..:D jilet esrar filan:D

sorma, carpe bende veryansin ettikten sonra yalan haber oldugunu soyledi kardes :)
diyorum hic oyle sacmalikmi olurmus :)
ki sevdigim ve cok fazla dinledigim bir sarkici.

bende sarkilarinin hepsini seviyorum ayrim yapamiyorum pek fazla. ama tabiki dinlemesinden ayri zevk aldigim bir kac sarkisi var. muslum gursesin 3-4 sarkisina bayiliyorum... hep dinlesem bikmam.

sorma, carpe bende veryansin ettikten sonra yalan haber oldugunu soyledi kardes :)
diyorum hic oyle sacmalikmi olurmus :)
ki sevdigim ve cok fazla dinledigim bir sarkici.

bende sarkilarinin hepsini seviyorum ayrim yapamiyorum pek fazla. ama tabiki dinlemesinden ayri zevk aldigim bir kac sarkisi var. muslum gursesin 3-4 sarkisina bayiliyorum... hep dinlesem bikmam.

ya hiç sorma geçen fena halde efkarlıyım,uzandım tlfndan da müslümün şarkılarını tekrarlayacak şekilde ayarlamış yastığın altına koydum..öyle uyuya kalmışım.daha sonra sabah bi kalktım aman aman başım bi ağır bi ağır kaldıramıyorum..efkarım bir ken bin olmuş..lan müslüm baba dedim yine yaktın beni :D tüm suçu hazin ona attım ya..:D

bende onceden, yatarken bir iki cd koyardim ferdinin muzik setine kisardim sesini oyle uyurdum :) ama sonradan muzik seti kendiliginden calismaya baslayinca hep daha dinlemedim :)

muslumun, kar olsaydim, aynalar utansin bu iki sarkisini cok seviyorum ve bir iki tane daha var suan aklima gelmeyen. cok seviyorum dinlemesini ama muslumden :)

son zamanlarda cok fazla muzik dinlemiyorum... genckendi :)
sonsabahin dedigi gibi 12-13 yasimdan beri ben ferdi dinlerim. annem zavallik kafasi sismis demekki dusun 4 kizi var hepimiz 12 yasinda dinlemeye baslayinca :) annem sonunda isyan bayragini cekmisti, bu ne ya kendine gelen ferdi dinliyor azda degilsiniz ki :) diye.. hihi cok komikti..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri