Sizce Kim Alır Macı Bnce Farkla Inter Ama Kalbım Fenerde :p
Mr.TyLér || Kayıtlı Üye 19 Eyl 2007 #11 Evet GücLü Rakip Ama Fener GücLü RAkip Karsısında NasıL oynamasını BiLir Unutmayın Daha Önce Evinde Manchester United Gibi GücLü Rakibi 3,0 Gibi SkorLa Yeni AnderLatch'ı DepLasmanda 3,0 Yendi Ben SOnucun BeraberLiq Diyorum
Evet GücLü Rakip Ama Fener GücLü RAkip Karsısında NasıL oynamasını BiLir Unutmayın Daha Önce Evinde Manchester United Gibi GücLü Rakibi 3,0 Gibi SkorLa Yeni AnderLatch'ı DepLasmanda 3,0 Yendi Ben SOnucun BeraberLiq Diyorum
Mr.TyLér || Kayıtlı Üye 19 Eyl 2007 #18 Muhahah Bir Avrupa Devi Ancaq Bu Kadar Top oLabiLir Maçtan Önce Fener Kesin Aywayı Yedi Dediq inter Aywayı Yedi O Kadar Pozisyon O Kadar İstatislik oLduqi Fener Fark Atar Dediq Bu Arada İnter ReziL Kefaze oLdu Grupda Favori gösteriLen İnter Kızartma oLdu İnter Fark Atar DiyenLer Cıksın Ortaya
Muhahah Bir Avrupa Devi Ancaq Bu Kadar Top oLabiLir Maçtan Önce Fener Kesin Aywayı Yedi Dediq inter Aywayı Yedi O Kadar Pozisyon O Kadar İstatislik oLduqi Fener Fark Atar Dediq Bu Arada İnter ReziL Kefaze oLdu Grupda Favori gösteriLen İnter Kızartma oLdu İnter Fark Atar DiyenLer Cıksın Ortaya
DaNGeR Kayıtlı Üye 19 Eyl 2007 #20 NecromanceR' Alıntı: Adamlar Paflarla bile yenerler sizi Genişletmek için tıkla ... Pafları çıkarsayDı ßelki yenerLerdi
NecromanceR' Alıntı: Adamlar Paflarla bile yenerler sizi Genişletmek için tıkla ... Pafları çıkarsayDı ßelki yenerLerdi