fenerli olan girmesin walla burda kawga çıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu tür şeyleri kınıyorum bi fb li olarak kendi takımımdan birin bunu yapsa onuda kınarım bu videoyu oluşturanıda kınıyorum bu bi klübe değil bi şahsa karşı saygısızlıktır size böyle bi saygısızlık yapılsa hoşunuza gider mi???

püf.... son iki senede FENERİ kaç KeS yendinis =)... Biz kadıköyde 4 Den Aşşa Çekmes... Alisamiyende .. Yenilmeyenlerdenis .. =)...

Arkadaslar burası tartısma bolumu degıl lutfen bu konuyuda tasıyorum gs bolumune burda tatrtısmayalım ıstemeyen yorum yapmasın ... devam ederse konu kılıtlenecektır ..

püf.... son iki senede FENERİ kaç KeS yendinis =)... Biz kadıköyde 4 Den Aşşa Çekmes... Alisamiyende .. Yenilmeyenlerdenis .. =)...

siz 2000leri ne cabuk unutuyonuz 26 sene kupa aladmuıstınız uefa yı süper kupayı4sene üst üste sampiyon olan tek turk takımıyızda ayrıca bu ulkede bi tek biz aldık turkiyeyi dıs devletlere taıttık bnnla birz gurur duyun siz de yaparsanız bzde szle gurur duyarız

Son düzenleme:
güzel paylasım fenerli arkadaslar yapamadıkları için bahane buluyolar kıskanmayın bişi olmaz "nazar etme nolur çalış seninde olur" eline emeğine sağlık +rep

konuu locked ya forumda gerıcılık ayrımcılık oluo bole seyler ıstemıyorum forumda......
faır play oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri