'Fener'i zaten hep yeniyoruz'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystic

Bayan Üye
'Fener'i zaten hep yeniyoruz'

101703.jpg

Trabzon Başkanı Sadri Şener, F.Bahçe'yi yenip Şampiyonlar Ligi'ne kalacaklarını iddia ederken Hırvat Perisic ve Kanadalı Hutchinson'la anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

27 Mayıs 2009 04:36

Trabzonspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Fenerbahçe'yi yenmenin hesaplarını yaparken bir yandan da yeni sezon için trasfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Sadri Şener, cumartesi günü F.Bahçe'yi yeneceklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi şansımızı yüzde 80 olarak görüyorum" dedi.

FENER'İ ZATEN HEP YENİYORUZ
Fenerbahçe'yi son maçlarda genelde yendiklerini belirten Şener, "Bu galibiyetten şüphemiz yok. Sivas'ın kaybetmesini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı. Şener iki transfer müjdesi vererekek Hırvat Ivan Perisic ve Kanadalı Atiba Hutchinson'la büyük oranda anlaşma sağladıklarını belirtti.

YENGEÇ DEĞİL KOLBASTI!
Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, "Dostça bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz. Maç sonunda yengeç dansı değil bütün statta kolbastı oynayacağız. Ben de 1 gol atacağıma inanıyorum" dedi.

---> 'Fener'i zaten hep yeniyoruz'

Bence fazla büyük konuşmayın, ne olacağını kimse bilemez ;)

İnşallah kazanırız da Kolbastı mı yoksa Yengeç Dansını mı gösteririz onlara.

Son maçlarda galip geliyoruz demiş başlığı bu şekilde açmayın yanlış anlarlaR biz çok iyi dostuz fenerle:D ne gerek var böyle konuşmaya

bence trabzon alck son maç sonunda şampiyonlar ligine girmek için elimizden geleni yapcaz

altın tepside sunulmuş fırsatı geri ittiler
harbiden geçmiş olsun :)

uşaklar seneye ne bahane uyduracaklar onu planlyiler usagum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri