Fenerbahçenin hakemleri !

Stinko

Kayıtlı Üye
hakemler neden her maç fenerbahçenin en iyi oyuncusu konumundalar.gaziantepin verilmeyen tartışmasız penaltısı ve fb lehine verilen temasın bile olmadıgı penaltı,kayserinin verilmeyen 2 net penaltısı,ibb nin verilmeyen penaltısı ve gökhan gönül ile orham şamın görmeleri gereken kırmızı kartları görmemesi,mersin maçında bekirin kaleye giden topu voleybolcu gibi eliyle blokladıgı pozisyonda verilmeyen penaltı ve kırmızı kart,fb lehine verilen olmayan faulün özerin golüyle sonuçlanması.evet manisa maçındaki golde var ama aynı maçta manisanın maçı sürklase ederken haksız yere 10 kişi bırakılmasıda var.ilk sarı kartın sebebi neydi?birde GS maçlarına bakalım isterseniz.ibb maçında GS ın verilmeyen 2 penaltısı ve GS 2-0 maglup.karabük maçında musleranın 14.dakikada haksız yere atılması ve GS ın kaybolan 2 puanı.bursa maçında ebouenin verilmeyen penaltısı ve kazımın kalenin önünde 2 oyuncu topu boş kaleye atmak üzere beklerken faul diye kesilen ama faul olmayan pozisyonu.hakemlerin derdi ne?

gkh ky

bir galatasaraylinin bunu demesi garip.vahap beyaz ahmet çakar ? Yetmedi mi malatya,zaladlar.

oda mi tatmin etmedi mehmet ağar çakma mafya fatih terim.

kısacasi yönetim futbolcu taraftar hakemler.

---> Fenerbahçenin hakemleri !

hülle yoluyla yapılan transferler, bir gecede türk olan galatasaraylı basketbolcular, cezalı basketbolcu oynatmak.

galatasarayin hakemleri diyemiyorum galatasarayin ......... Doldurabilirsiniz boşluğu.

not: beşiktaşlıyim.
Dipnot: fenerbahçe galatasarayin tarihteki tekerrürüdür.

herkes aynada kendine baksın ilk önce sonra fenere laf atsın bu konularda :H

''fenerbahçenin hakemleri'' gereksiz polemik, suçu hakemlerde değil, başarısızlığın sonucunu kendinizde aramanız lazım.

fenerbahçede bir zamanlar hakemlere çok isyan ediyordu, bunu siz galatasaraylılar fenerbahçelileri eleştirip hakemler ile uğraşmayı bırakıp başarısızlığınızı kendinizde arayın diye yorumları vardı hatırlıyorum

işte aynı şeyi bende size söylüyorum galatasaray camiasına söylüyorum.

AsiRuh'u bu yüzden seviyorum işte. Adam bişey dediği zaman önüne bişeyler sunuyor geçmişten örnek veriyor direk " Şikeci fener " demiyor. ( Fenev diyor xD )

İşin esprisi bi yana kulaktan dolma bilgilerle gelmişsin yeenim sen.

Galatasaraylıyım, 3 takımında hakemi vs.si vardır kimse kimseyi suçlamasın ..

Her taraftarın yazdığına ait bir tartışma konusu açsaydık :)

Sıkıntı yapan ben değil sensin yeenim. Üslubumu sana soracak değilim konuşmazsın iplemezsin olur biter. Forum kurallarında endless ile iyi anlaşacaksınız diye bir madde yok.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri