"Fenerbahçe'den sonra en iyi yönetimiz"

REiSS

Kayıtlı Üye
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Fenerbahçe'den sonra Süper Lig'deki takımlar içerisinde en iyi Yönetim kuruluna sahibiz" dedi...

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı yeni oluşturulan Yönetim Kurulu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Burada konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Genel Kurul sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek “Mersin İdman Yurdu tarihinin en kalabalık Genel Kurulunu yaptı” dedi.

“EN GÜÇLÜ YÖNETİMDEN BİRİYİZ”
Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında en güçlü yönetime sahip olduklarını ifade eden Kahramanlı, “Süper Lig'de mücadele eden 18 takım var. Fenerbahçe'den sonra takımlar arasında en güçlü yönetim Mersin İdman Yurdu Yönetimidir. Yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da iyi işler yapacağız” dedi.

“SÜPER LİG'DE BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK”
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Süper Lig'de ilk sezonlarında olmalarına rağmen önemli işler yaptıklarını belirtti. İkinci yarıyla birlikte sakatlıkların çok olması nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Kahramanlı, “Sıkıntılarımız var. Takım olarak ikinci yarıda tam olarak sahaya çıkamadık. Ancak bu hafta Gençlerbirliği maçında sahada tam kadro olacağız. Artık çıkışa geçme zamanı geldi. Bunu da başaracağız” dedi.

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Takımın kötü gittiği bu dönemler özellikle basın mensuplarının desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Kahramanlı, “Basınımız her zaman bizim yanımızda oldu. Bu kötü süreçte de onların desteğine ihtiyacımız var. Bu sıkıntılı dönemi hep beraber atlatacağız. Taraftarlarımızın da bize olan desteği ortada. Onların her zaman takımlarını desteklediklerini biliyoruz. Şimdi de aynı desteği daha fazlasıyla bekliyoruz” diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri