Fenerbahçe Taraftar Halıları tanıtıldı..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Kulübü, lisanslı ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe Taraftar Halıları'nın tanıtımı Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki tiyatro sahnesinde gerçekleştirilen toplantıyla yapıldı. Toplantıya Fenerbahçe Spor Ürünleri Genel Koordinatörü Aydın Kirman, Reform Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Annaç'ın yanı sıra sarı-lacivertli futbol takımının oyuncuları Bilica ile Bekir katıldı.

Toplantıda konuşan Aydın Kirman, lisanslı ürünlerine bir yenisini eklediklerini belirterek, ''Fenerbahçe taraftarlarının tutkunu olduğu ürünleri bundan sonra da beğeniye sunacağız. Farklı lisans ürünleriyle yelpazeyi genişleteceğiz. Fenertatilim projesiyle taraftarlarımıza bu konuda da hizmet vermek istiyoruz. Bunun yanında Fenersu gibi lisanslı ürünleri de taraftarların beğenisine sunmayı planlıyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz, lisanslı ürünleri almaları ve kulübe bu şekilde destek olmaları'' dedi.

Reform Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Annaç ise Fenerbahçe gibi hem futbolda, hem lisanslı ürünlerde marka olmuş bir kulüple işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Toplantı sonunda Mustafa Annaç, Fenerbahçeli futbolcular Bilica ve Bekir'e birer halı hediye etti.

Bu arada, daha önce toplantıya katılacağı açıklanan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Fenerium'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Abdullah Kiğılı'nın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı bildirildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri