Fenerbahçe sayesinde büyüyecekler !

Heulwen

Kayıtlı Üye
Sheffield United’ı satın alan Suudi Arabistan prensi Abdullah bin Mosaad, içinde Fenerbahçe ve Al-Hilal takımlarının bulunduğu bir ortaklık kurmayı düşünüyor.

prensabdullah_selahattinbak.jpg

AJANSSPOR-Takımı satın aldıktan sonra direktörlüğe Selahattin Baki’yi getiren Prens Abdullah çok önemli proje için çalışmalara başladı. Bu projenin önemli bir ayağını da direktör Selahattin Baki yürütecek. Projeye göre Sheffield United kulübü, Fenerbahçe ve Al-Hilal kulüpleriyle ortak bir çalışma yürütecek ve bu sayede de Sheffield United’ın dünyadaki popülerliği artacak.

Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Sheffield United direktörü Selahattin Baki, “gelecekte böyle bir şey yapmayı çok istiyorum. Bunu gerçekleştirmek için bir sürü fırsatımız ve tanıdığımız var. Zaman ne gösterir bilemem ama bu projeyi gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız. Ben Fenerbahçe’deki insanları, prens de Al Hilal’dakileri tanıyor. O halde neden olmasın? Proje başarılı olursa üçlü bir turnuva bile düzenleyebiliriz. Bu sayede hem taraftarlar mutlu olur hem de kulübümüze katkısı olur. Bana göre her zaman taraftarlara bir şeyler sunmalısınız. Futbolda en çok üzüldüğüm şeylerden biri de artık her şeyin reklama dayalı olması. Seyircileri düşünmüyorlar. Tabii ki reklamlar da önemli fakat seyircileri de unutmamalısınız. Biz de bu yüzden taraftarlarımızı mutlu etmek ve onlara bir şeyler sunma derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri