Fenerbahçe ile dalga geçti !

'Gülümse

:D
Prenses
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'dan F.Bahçeli taraftara sert cevap!

Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneğinin (DÜPÜM) düzenlediği, "Ezber Bozanlar" paneline katılmak üzere Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Merkez Yerleşkesi’ne helikopterle gelen Yazıcı ve Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, çoğunluğu Bursaspor forması giyen öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

Daha sonra DPÜ Fen Edebiyat Fakültesine geçen Yazıcı ve Sağlam’a sevgi gösterilerinde bulunan öğrenciler, "Büyük Başkan", "Adam gibi adam, Ertuğrul Sağlam" diye slogan attı.

Yazıcı, panelde yaptığı konuşmada, Bursaspor’da bundan 20 yılı aşkın süre önce de "başkan bulunamayan bir dönemde" başkanlık yaptığını anımsattı.
Başkan bulunamazdıBaşkan bulamama zamanlarının kulüplerin kötü zamanları olduğunu belirten ve borçları az, sportif anlamda başarılı olan kulüplere herkesin başkan olmak istediğini anlatan Yazıcı, şöyle devam etti: "Ben böyle kötü bir dönemde ilk başkanlık deneyimimi yaşadım. İkinci takımımız vardı. Bugünkü Bank Asya 1. Lig pozisyonunda bir ligdeydi. Altyapı olarak kurduğumuz ikinci takım o kadar iyi ki, şampiyonluğa gidiyoruz. Sonra şampiyon olduk. Birinci Lig’de iki Bursaspor olacaktı. Rahmetli Turgut Özal Başbakan’dı. ’Nasıl olacak?’ dedi. ’Sayın Başbakanım kardeş kardeş oynayacağız’ dedim. Netice itibariyle bu gerçekleşmedi ve tek takımla yolumuza devam ettik. Bu bizim gençliğe, altyapıya güvendiğimizin önemli bir göstergesidir. İnanıyorum ki, altyapıya bizim kadar önem varan takım sayısı nadirdir. Sonra yine bir kötü dönem geldi.

Futbolcularımız paralarını alamadığı için antrenmana çıkmıyor. Geldik, ikinci defa işin başına geçtik. Düşme hattında bir Bursaspor vardı. Günü kurtarmak için değil, hedeflerine ulaşacak bir teknik direktörle anlaşmayı arzu ediyorduk ve Ertuğrul Sağlam ile bir araya geldik. Sonra şampiyonluk geldi. Bütün mesele insanların birbirine inanması, güvenmesinden geçer. Güven olmazsa başarı da olmaz. Bu güveni tesis ederek başarılı olduk."

"Geçen sene timsah yürüyüşü yaptın mı?"Yazıcı, bir öğrencinin, Sercan Yıldırım’ın Lokomotif Moskova ile anlaşamamasına ilişkin sorusunu, "Sercan’a teklif geldi. Kulüp menfaatleri için ’olabilir’ dedik ama rakiplerimize vermeyi hiçbir zaman düşünmedik. Sonuçta anlaşma olmadı" diye yanıtladı.
Fenerbahçeli olduğunu söyleyen ve "Bu sezon hangi takımı favori görüyorsunuz?" diyen öğrenciyle ilginç bir diyalog yaşayan Yazıcı’nın, "Sen kimi görüyorsun? Geçen sene timsah yürüyüşü yaptın mı?" demesinden sonra öğrenciler tarafından "Büyük Başkan" sloganı atıldı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri