Fenerbahçe ile 106. Randevu

'-DamLa

Bayan Üye
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan takımımız rakibi ile 106. kez karşı karşıya gelecek.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan rekabette, takımımızın 37, Fenerbahçe’nin 40 galibiyeti bulunuyor. 28 maçta ise eşitliği bozan taraf olmadı. Fenerbahçe’nin attığı 127 gole takımımız 124 golle cevap verdi.

Takımımız ile Fenerbahçe arasında ligde oynanan müsabakalarda ise takımımız 22 rakibimiz ise 30 galibiyet elde etti. 23 karşılaşmada ise taraflar eşitlik bozamadı. Fenerbahçe'nin ligdeki 97 golüne, takımımız 83 golle yanıt verdi.

---> Fenerbahçe ile 106. Randevu

Geliyoruz !

fbbayrak.gif

Protesto böyle olur dedi Baroni, gol 1 - 0 xD Cıks cıks.

Direkler bu sefer fenerin yanında değildi.
Geçmiş olsun, güzel sonuç bizim için.

Son düzenleme:

Direkler bu sefer fenerin yanında değildi.
Geçmiş olsun, güzel sonuç bizim için.

hazır Fenerbahçe paramparça edilmişken yıldızlarının hepsi gitmişken şampiyon olup yetişelim diyorsun yani anılııımm.. Fenerbahçenin paramparça edildiği bir sezonda şampiyon olup sevinmek ayrı bir konu :)

Konuya katılayım :Ü ;

Lakırdıya bak yahu. Hem suçlu hem güçlü psikolojisini yakından görmüş oldum Sibel sayende :)

Kim kimi parçalıyor ? Bu sürece girmenize sebep olan, Ahmetspor ya da Memhetspor mu ?

" Kendim ettim kendim buldum " vakası.

Ayrıca uzun yıllardır zor ve sıkıntılı seneler geçiren maddi açıdan dibe imiş bir Galatasaray vardı karşınızda, şampiyonluk farkını açamadıysanız 4.Yıldızı alıp takamadıysanız, suç kimin ?

Siz önce ki yıllarda sevinmediniz mi şampiyon olunca :) Hoş daha belli değil bu sezon şampiyonu.

Ne yani ;" Fener şike davasından yara aldı, bu sene şampiyonda biz olduk ama sevinmeyelim " mi diyecez.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri