Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

ADMIRAL

Kayıtlı Üye
Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında, 25 Kasım Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü.

Dün akşamki Olimpik Marsilya maçının on birinde görev alan oyuncularımız, günü izinli geçirdi. Diğer oyuncularımız ise üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam etti. Ardından dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Fenerbahçemiz Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını, 24 Kasım Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 
---> Fenerbahçe Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

fenerbahçe bu moralle yener gençleri
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst