Fenerbahçe-Gençlerbirliği=4-1

HaDeS

Kayıtlı Üye
Avrupa Ligi'nde gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, lige farklı bir dönüş yaptı.. Konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda tutuk bir futbol sergileyen ve geriye düşen Kanarya, ikinci yarıda açıldı; haftayı galibiyetle kapattı..

Stat
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler
Yunus Yıldırım, Ekrem Kan, İsmail Şencan

Fenerbahçe
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Meireles, Mehmet Topal (Dk. 59 Sezer Öztürk), Kuyt, Cristian, Stoch (Dk. 74 Mehmet Topuz), Sow (Dk. 81 Semih)

Gençlerbirliği
Ramazan Köse, Mehmet Sedef, Aykut Demir, Curri (Dk. 74 Kulusic), Tosic, Hurşut Meriç (Dk. 69 Lekic), Özgür İleri (Dk. 55 Oktay Delibalta), Azofeifa, Cem Can, Jimmy Durmaz, Zec

Goller
Dk. 20 Aykut Demir (Gençlerbirliği), Dk. 44 Sow, Dk. 63 Meireles, Dk. 73 Kuyt, Dk. 78 Sezer Öztürk (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar
Dk. 19 Meireles, Dk. 58 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 89 Semih Şentürk (Fenerbahçe), Dk. 89 Azofeifa (Gençlerbirliği)

---> Fenerbahçe-Gençlerbirliği=4-1

Aklımız fikrimiz o girmeyen rövaşatada kaldı

Arkadaşlar maçı izledik ben maçtan sonra hiç konuşmuyorum bana dedi ki oğlum fener yendi şimdi senin havalara uçman lazım dı benim ağzımdan çıkan tek laf :D

Musa ataydı ya la :(
:D

genclerbiriligi ligin zorlu takimlarindan,hele bir de ankarada yenmek buyuk is..tebrikler fenerbahce....

yani adam sadece isini yapiyor :D besiktasa atti,cimboma tti golunu :D

Vay Avatar değişmiş + hocam yakisikli olmusun xD [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

sonuc olarak haftayi 3 puan kapatti fenerbahce ve zieveden kopmadi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri