Fenerbahçe Elendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stinko

Kayıtlı Üye
Canın sağ olsun Fenerbahçe... Sarı-lacivertli temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde 1-0'ın rövanşında Benfica'ya 3-1 yenilerek elendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Benfica karşısında sarı kart cezalısı Webo ve Mehmet Topal ile sakatlığı süren Meireles'in yerine Selçuk, Salih ve Caner'e ilk 11'de şans verdi. Portekiz temsilcisinde ise sarı kart cezalısı Ola John takımda yer almazken, teknik direktör Jorge Jesus 5 farklı oyuncuyla karşılaşmaya çıktı. Benfica'da, ilk maçta forma giyen Ola John, Jardel, Melgarejo, Aimar ve Andre Gomes bu karşılaşmada yerlerini Luisao, Lima, Gaitan, Almeida ve Perez'e bıraktı. Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde Mert, Hasan Ali, Bekir, Stoch, Semih, Beykan ve Mehmet Topuz bulunurken, Benfica takımının yedek kulübesinde ise Lopes, Aimar, Martins, Rodrigo, Urreta, Malgerejo ve Jardel yer aldı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ
Her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmayı izlemek üzere Türkiye'den ve çeşitli Avrupa ülkelerinden Lizbon'a gelen sarı-lacivertli taraftarlar, kendilerine ayrılan 3 bin 500 kişilik bölümün tamamını doldurdu. Konuk takım tribününde yer bulamayan çok sayıda Fenerbahçe taraftarı, karşılaşmayı Benfica taraftarının olduğu tribünden izledi. Benfica taraftarları da bu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar maç öncesi kale arkası tribününe "Road to Amsterdam 2 May 2013'' (Amsterdam Yolunda 2 Mayıs 2013) yazılı dev pankart açtı.

KARTAL TRİBÜNLERİ COŞTURDU
Bu arada Benfica'nın sembolü olan kartal, karşılaşmanın başlamasından kısa süre önce tribünden uçuruldu. Bir süre tribünlerin üzerinde dolaşarak taraftarları coşturan kartal, saha ortasına hazırlanan Benfica logolu platforma kondu. Kartal, daha sonra bakıcısı tarafından saha dışına çıkarıldı.​

---> Fenerbahçe Elendi...

O ikide bir duduk calan hakemin bogazina kacar ins. O duduk 2. Yarisina bakabildim deli oldum. Sinir oldum.

Hayırlısı.. Tebrikler

Semih'e Gebersin Diyenlere İnat Geçmiş Olsun Gökhan demek Yakışır Galatasaraylılara Diyorum ve konudan çıkıyorum xD

Hakem bence gayet iyiydi... Penaltı öncesı sankı Sow ofsaytta.... + bekırın pozısyonu penaltı hakem vermedı .... + gokhan gonulun pozısyonundan sonra egemen ve volkanın rakıp oyuncunun ustune yurumesı saten sacmalık ıkısıde sınırda bı kart gorseler fınal olsaydı olamayacaklardı... Neyse hayırlısı olsun.... üzüldüm mü Hayır Tebrıkler Benfica ....

Bana gelipte burda Türk takımı ayakları yapmayın... Dün madrıdeee beste yaparsan bugun senınle boyle dalga gecerler iştee...

yeni beste: Cordosa gilin amsterDAM'ından atlayamadik :D

Finalii tvden izlemek daha ıyı bosverın iyisiniz yinee :D:D

Son düzenleme:

Hakem bence gayet iyiydi... Penaltı öncesı sankı Sow ofsaytta.... + bekırın pozısyonu penaltı hakem vermedı .... + gokhan gonulun pozısyonundan sonra egemen ve volkanın rakıp oyuncunun ustune yurumesı saten sacmalık ıkısıde sınırda bı kart gorseler fınalde olamayacaklardı... Neyse hayırlısı olsun.... üzüldüm mü Hayır Tebrıkler Benfica ....

Bana gelipte burda Türk takımı ayakları yapmayın... Dün madrıdeee beste yaparsan bugun senınle boyle dalga gecerler iştee...

Bate maçından beri 4 gözle bekliyodunuz, şimdi kınayı rahatça yakabilirsiniz dostum. Ne madrid bestesi yapan fenerbahçeli taraftarlar türktür, nede senin gibi taraftarlar. Biz Madrid maçını da schalke maçını da Galatasaraylı arkadaşlarımızla izledik üzüldük, bugünde yine onlarla fenerbahçenin maçlarını izledik ve beraber üzüldük. Onca Galatasaraylı taraftar da Bate maçından itibaren fenerbahçe rakiplerini desteklediler, ona rağmen GERÇEK taraftarlar Galatasaraylı taraftarların yaptığı bu terbiyesizliği tüm taraftarlara mal etmeyip Galatasarayı destekledi. Aynı şekilde GERÇEK Galatasaraylılarda Fenerbahçeli kendini bilmez taraftarlara rağmen Fenerbahçeyi destekledi. Arma için değil, bayrak için. Şimdi çıkıpta buraya Türk takımı ayakları yapmayın diye sallama dostum. Senin için Madrid bayrağı açan taraftarlar bahane oluyosa, Fenerbahçe formasıyla Madrid maçında Galatasarayı destekleyen taraftarlarda bayrak için bahane olmalı.

Hakem bence gayet iyiydi... Penaltı öncesı sankı Sow ofsaytta.... + bekırın pozısyonu penaltı hakem vermedı .... + gokhan gonulun pozısyonundan sonra egemen ve volkanın rakıp oyuncunun ustune yurumesı saten sacmalık ıkısıde sınırda bı kart gorseler fınalde olamayacaklardı... Neyse hayırlısı olsun.... üzüldüm mü Hayır Tebrıkler Benfica ....

Bende Bunu Anlamıyorum :R Fener Türk Takımı Oluyor da Galatasaray Ne Takımı Oluyor. :R

Madrid Maçı Öncesinde Açılan Pankartlar Gösteriyordu Ne Derece Galatasarayın Desteklendiği.

Açıkcası Ben de Üzülmedim.. Ama Gökhan'ın başına gelen üzdü beni.. Bizimde Alnımızdan Kanlar Dökülmüştü.. Semih ve Elmander...

Semih'e Gebersin Diyenler ;

Atalarımız Ne Demiş ? " Gülme Komşuna Gelir Başına "

+ her taraftarı bir tutmakta hoş olmaz

Bate maçından beri 4 gözle bekliyodunuz, şimdi kınayı rahatça yakabilirsiniz dostum. Ne madrid bestesi yapan fenerbahçeli taraftarlar türktür, nede senin gibi taraftarlar. Biz Madrid maçını da schalke maçını da Galatasaraylı arkadaşlarımızla izledik üzüldük, bugünde yine onlarla fenerbahçenin maçlarını izledik ve beraber üzüldük. Onca Galatasaraylı taraftar da Bate maçından itibaren fenerbahçe rakiplerini desteklediler, ona rağmen GERÇEK taraftarlar Galatasaraylı taraftarların yaptığı bu terbiyesizliği tüm taraftarlara mal etmeyip Galatasarayı destekledi. Aynı şekilde GERÇEK Galatasaraylılarda Fenerbahçeli kendini bilmez taraftarlara rağmen Fenerbahçeyi destekledi. Arma için değil, bayrak için. Şimdi çıkıpta buraya Türk takımı ayakları yapmayın diye sallama dostum. Senin için Madrid bayrağı açan taraftarlar bahane oluyosa, Fenerbahçe formasıyla Madrid maçında Galatasarayı destekleyen taraftarlarda bayrak için bahane olmalı.

beklıyodunuz derken cogul konusma ıstersen kardesım :D

Valla kardesım Ben Galatasaray Taraftarıyım ne Bate ne Benfıca Ne Fenerbahce Ne Besıktas yensın yenılsın umrumda degıl... o sebepten kınaya ıhtıyacım yok saol... + Vayy be ne Fenerbahceymıs :D Desteklemıyoruz die Türk degilsiniz diyorlar :D :D

Açıkcası Ben de Üzülmedim.. Ama Gökhan'ın başına gelen üzdü beni..

Atalarımız Ne Demiş ? " Gülme Komşuna Gelir Başına "

Gökhan gönül için üzüldük evet ALLAH şifaa versınnn....

baska bısı daha demısler ama burda soylemeyeyım sıkıntı olur :D

beklıyodunuz derken cogul konusma ıstersen kardesım :D

Valla kardesım Ben Galatasaray Taraftarıyım ne Bate ne Benfıca Ne Fenerbahce Ne Besıktas yensın yenılsın umrumda degıl... o sebepten kınaya ıhtıyacım yok saol... + Vayy be ne Fenerbahceymıs :D Desteklemıyoruz die Türk degilsiniz diyorlar :D :D

Gökhan gönül için üzüldük evet ALLAH şifaa versınnn....

baska bısı daha demısler ama burda soylemeyeyım sıkıntı olur :D

Sen desteklesen nolur desteklemesen nolur kardeşim. :)
Umarım Fenerbahçe' de Galatasaray' da Beşiktaş' ta Avrupa' da istediğimiz başarıyı yakalar. İki Alman takımının Finali gibi bizde birgün 2 Türk takımının finalini izleyebiliriz umarım Avrupa' da. O günleri görebilecekmiyiz bakalım.

Sen desteklesen nolur desteklemesen nolur kardeşim. :)
Umarım Fenerbahçe' de Galatasaray' da Beşiktaş' ta Avrupa' da istediğimiz başarıyı yakalar. İki Alman takımının Finali gibi bizde birgün 2 Türk takımının finalini izleyebiliriz umarım Avrupa' da. O günleri görebilecekmiyiz bakalım.

İnşallah görürüz :D Ama zor bu futbolla ... Neyse hayırlısı olsunnn diyelimmm....

bizim bu düşüncelerle kupa kaldırmamız avrupa da imkansız gibi. biri real bayragı acar biri benfica yensin diye dua eder. önce destek vermeyi bilen taraftar istiyoruz.abuk supuk konusan türk takımına karşı oynayan takımları destekleyenler kafa yapılarını değiştirsinler. tebrik etmeyi ögrensinler. inşallah o kupa bir gün alınır ve bu tarz konuşanların eline verilir . sonra o kupayı naparsa yapsın

Öylee bı konusuyorsun kı kardesım :D ben o bu su fenerbahceyı desteklemedık dıemı elendı bu takım ?

Buraya gelene kadar deplasmanda bu takım hep kotuydu zaten ... iyi oynasalardıda kazansalardı...

Öylee bı konusuyorsun kı kardesım :D ben o bu su fenerbahceyı desteklemedık dıemı elendı bu takım ?

Buraya gelene kadar deplasmanda bu takım hep kotuydu zaten ... iyi oynasalardıda kazansalardı...

ben zihniyetten bahsediyorum. bu zihniyet değişmedikçe ülkemizde zor kupa almak. başarı yakalayanı yuhlayan insanlardan bahsediyorum. basarı yakalayan takımı yuhlarsan ekmek alamazsın verim alamazsın. senin gibi zihniyetler türk futbolunu zehirliyor mümkünse uzak durun

ben sana bısı soylıyım mı dedıklerın olsada basarı gelmezz ....cıkıp oraya adam gıbı oynamadıktan sonra bi b*k olmaz .....

Türk futbolunu zehırlıyenler dun Portekızdeydı genc :D heheheh

Yavv hee hee :D

biz ak kaşıktan çıkanlarıda biliyoruz genç . türkiye deki portekizleri senide tebrik ederim

Buraya gelene kadar deplasmanda bu hep kötüydü dediğin takım Benfica haricinde dışarıda maç kaybetmedi delikanlı. Ah bide bilipte konuşsanız.

ben zihniyetten bahsediyorum. bu zihniyet değişmedikçe ülkemizde zor kupa almak. başarı yakalayanı yuhlayan insanlardan bahsediyorum. basarı yakalayan takımı yuhlarsan ekmek alamazsın verim alamazsın. senin gibi zihniyetler türk futbolunu zehirliyor mümkünse uzak durun

+++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri