Fenerbahçe eksik çalıştı

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son haftasında 7 Nisan Cumartesi günü sahasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların çabukluk çalışmasının ardından, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı bildirildi. Antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Sarı-lacivertli takımda tedavisine devem edilen Alex de Souza'nın antrenmanda yer almadığı, Moussa Sow'un da özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştığı belirtildi. Sezer Öztürk ve Özgür Çek'in de bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada çalıştıkları duyuruldu.

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst