‘Fenerbahçe biraz fazla büyük!’

KoJiRo

Kayıtlı Üye
Kanal D'de önceki gece yayınlanan Beyaz Show'a katılan Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Bekir İrtegün, açıklamaları ve yerinde yorumlarıyla programa farklı bir hava kattı.

fft104mm2944758.jpg

Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz’ın da yer aldığı programda bağlamaya duyduğu ilgiden bahseden Bekir, “Henüz çalamıyorum ama öğrenmeye çalışıyorum” dedi. Gezi Parkı olayları sırasında bir duvara yazılan, ‘Yaşasın tam bağımsız Bekir İrtegün’ sloganıyla ilgili olarak görüş belirten tecrübeli stoper, “Gezi sürecinin ilk başlarında ben de Twitter’da gördüm. Tebessüm ettim. Birkaç arkadaşımla tatildeydik, sloganla ilgili çok konuştuk” ifadelerini kullandı. Soma faciasıyla ilgili görüşünü belirten 30 yaşındaki futbolcu, “Tabii ki büyük üzüntü duyduğumuz bir olaydı. Son dönemde ülkemizi üzen haberlerin sayısı artıyor. Keşke artık kavgalar, ölümler sussa, huzur konuşsa” sözünü sarfetti.

‘Bizi sevenler mutluysa...’

Fenerbahçe’de yaşadıklarını anlatan Bekir İrtegün, sözlerini şöyle tamamladı: “Büyük camialarda oynamak çok zor. Fenerbahçe’de daha zor, çünkü biraz fazla büyük. İlk sezonum pek iyi geçmedi. Çok sıkıldığım daraldığım anlar oldu. Her şeyi kabullenen bir insan değilim. Ama forma giymediğim zamanlarda hiçbir zaman takımın ahengini bozacak şekilde davranmadım. Sıkıntılarımı dile getirdim ama haddimi bilerek yaptım. Şampiyon olmak, emek verdiğiniz karşılığını en sonunda almak, bunun sonucunda sizi seven insanların sizlerle gururlanması ayrı bir mutluluk. Özetle sevdiğini mutlu görmek sevmenin en güzelidir.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri